У Пљевљима основан Одбор за одбрану права српског народа!

0

У Пљевљима основан Одбор за одбрану права српског народа!

Саопштење Одбора преносимо у цјелости

Обавјештавамо јавност да је јутрос у Пљевљима основан одбор за одбрану права српског народа. Одбор ће пружити чврст и непоколебљив отпор прекрајању народне изборне воље које се покушава остварити формирањем нове Владе у којој неће бити српског народа, већ ће јој окосницу чинити, између осталих, и они који су јуришали на наше светиње и затирали српска огњишта. Зато, поручујемо креаторима будуће политичке катастрофе да нећемо дозволити да српски народ опет буде преварен и понижен.

Прочитајте још:  Колике плате имају и шта све поседују градоначелници Суботице, Зрењанина, Кикинде, Новог Сада, Ужица, Ниша, Крагујевца, Новог Пазара, Мајданпека и Врања
Нисмо се још успјели одморити од вишедеценијске тортуре и прогона однарођене ДПС власти. И литије су тек минуле, а већ се, јасно као дан, виде наша нова страдања и нови насртаји на светиње које смо бранили голим животима.

Поручујемо нашем бившем суграђанину, Милојку Спајићу, да се уразуми и одустане од злог наума формирања вјештачке владе која ће допринијети новом прогону и страдању српског народа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ!

Прочитајте још:  Бешири: Сви који кажу да није било геноцида у Сребреници су ратнохушкачка ђубрад!
Позивамо српски народ пљеваљског краја да се масовно одазове позиву на протест који је заказан за вечерас у 19 сати. Нека нам опет, као кад смо кренули у величанствене литије, путоказ буду ријечи светог српског патријарха Варнаве Росића:

„Стрпљењу српског народа је крај! Понос нам више не дозвољава да ћутимо! Ми смо ослободили и уредили ову земљу да у њој будемо презрени и третирани без равноправности. Ми више нећемо да буде тако! Ми смо жртвовали све: заставу, грб! Ми тражимо равноправност, иначе ћу ја положити главу своју за стадо своје“.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *