Такер Карлсон: Иде се ка атентату на Доналда Трампа

0
карлсон

July 14, 2023 - Des Moines, Iowa, USA - TUCKER CARLSON moderates discussions with presidential wannabes at the 2023 FAMiLY Leadership Summit at the Community Choice Credit Union Convention Center. The annual summit brings to the Midwest prominent, national leaders from a variety of fields to encourage Christians to engage in Christ-centered cultural transformation.,Image: 789178775, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Brian Cahn / Zuma Press / Profimedia

Амерички новинар и коментатор Такер Карлсон изјавио је данас да би бивши председник САД Доналд Трамп могао да буде убијен.

 

„Почели су са критиком, онда су протестовали, па су га опозвали. Сада подижу оптужницу и ништа од тога не функционише. Шта је следеће“, упитао је Карлсон током гостовања у подкасту „Ди Адам Карола Шоу“.

Он је додао да се иде ка атентату Доналда Трампа.

„То нико неће да каже, али не знам како не можете да дођете до тог закључка“, рекао је Карлсон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новинар је прошле недеље објавио интервју са Трампом у ком је бившег председника, између осталог, директно питао да ли мисли да би могао да буде убијен.

„Да ли сте забринути да ће покушати да вас убију? Искрено, зашто не би покушали да вас убију“, питао је Карлсон, на шта је Трамп одговорио: „Они су дивљаци. То су људи који су болесни“.

Сва истраживања јавног мњења показују да ће Трамп поново бити кандидат Републиканске странке на изборима за председника САД 2024. године.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *