Коме смета Република Српска?

1

Подизање оптужнице против  Председника Републике Српске је огледало правне и политичке кризе уставниг суда БиХ, покушају надмоћи страних тела унутар БиХ те се овакав напад сматра не само ударцем ка Председнику Републике Српске, већ најдиректнијим ударом на њене грађане али и све Србе широм српске отаџбине. 

Овакви потези говоре о правном насиљу БиХ према српској отаџбини, Републици Српској. Покушаји деградирања, дискредитовања и вишегодишњи напади ескалирали су у подизање овакве оптужнице.

Ми, Срби делимо јасан и прецизан став који се тиче ове оптужнице. Не сматрамо оптужницу правним чином већ чином из немоћи и државним ударом.

И не, не треба пристати  да нашу земљу називају како желе, прекрајају како желе, исписују историју како желе.

На српској земљи ми смо домаћини. Овде важе наша, а не “Висока” правила. Граница је јасна. Гранични камен отаџбине давно је утемељен. Историја је јасна, Тврткова војска бранила је Косовски завет.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас, Срби са Космета итекако стоје уз Републику Српску са крајњом поруком- Јака, стабилна и патриотска Република Српска значи јака и стабилна читава српска отаџбина.

Не дамо светиње. Не дамо Космет. Не дамо Републику Српску!

Филип Фићовић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Коме смета Република Српска?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *