НОВИ ИСПАД ОРЕ: Не зна георгафију, брка заставе, брка нације

0

Британска певачица пореклом са Kосова и Метохије, Рита Ора, недавно се нашла у жижи интересовања након што се се на концерту у Мађарској огрнула српском заставом.

Kада се због овога нашла на удару албанских медија, али и критика рођене мајке, Рита се јавно извинила и, уз истицање да поштује све нације. Она је објаснила да није знала о застави које земље је реч, те да није имала намеру да увреди било чија осећања.

Међутим, да Ори географија није јача страна показао је и њен нови испад који се десио током музичког талент шоу-програма Тхе Воице Аустралиа”, у ком се нашла у својству чланице жирија.

Један од учесника истакао је да његова породица води порекло из Самое, острвске државе у Полинезији, што је одушевило певачицу.

– Мој муж, такође, једним делом води порекло из Самое – поручила је екстатично Рита, која се, иначе, прошле године, након дугогодишње везе, удала за Таику Ваититија, прослављеног глумца и режисера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, корисници друштвених мрежа су убрзо бурно одреаговали будући да Ваититијево порекло нема апсолутно никакве везе са горепоменутом државом, с обзиром на то да он води порекло од Маора, домородачког племена са Новог Зеланда, на шта је јако поносан и што истиче у бројним интервјуима.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *