СРБИ ТРЕБА ДА ПЛАТЕ И ПАТЕ: Овако је Курти претио Србима из центра ЕУ (ВИДЕО)

1

Аљбин Курти

Аљбин Курти, лидер шиптарских сепаратиста и терориста, претио је Србима на КиМ на јучерашњој конференцији коју је одржао у Бриселу. Он је поручио да Срби морају да пате и плате.

– Ми не можемо да натерамо градоначелнике да поднесу оставке. Легитимитет им је слаб, али ови други немају никакав. Не могу они који су изашли из институција сад да нам говоре о томе. Оставка је морални, индивидуални чин. То је диктаторски менталитет да некога терате на оставку. На Косову то не може, ако може у Србији. Људи из Српске листе ће да пате и плате за грешку коју су направили. Срби који су се интегрисали живе добро. Они који нису живе лоше.

Ове претње резулирале су пребијањем српских младића Андрије (24) и Михајла (19) Мицић од стране тзв. косовске полиције. Младићи се тренутно налазе у болници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овакво насиље и претње које је из срца Европске уније нашим сународницима на КиМ упутио Курти, резултирали су додатним страхом и узменирењем народа у јужној покрајини.

Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СРБИ ТРЕБА ДА ПЛАТЕ И ПАТЕ: Овако је Курти претио Србима из центра ЕУ (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *