Руси поручују Јерменима: Обратите се својим властима

0
домаћин

Руси поручују Јерменима: Обратите се својим властима.

Прочитајте још:  ШОКАНТНИ СКАНДАЛИ БАЈДЕНОВОГ СИНА: Дрога, проститутке и експлицитан секс са Обамином ћерком
Руски аналитичар Олег Морозов написао је на свом телеграм каналу питања Јерменима након провокација испред руске амбасаде у Јеревану због последњих дешавања у Нагорно Карабаху,

“Јермени се обраћају нама. А себи? Од нас очекују да ратујемо за Нагорно Карабах који је њихов премијер Пашињан признао као део Азербејџана. Русија никада није претендовала на ту територију, ми се тамо налазимо као миротворци на позив непријатељских страна. Зато браћо Јермени, обратите се Бакуу, обратите се свом премијеру који је прокоцкао и Нагорно Карабах и пријатељство са Русијом”- наводи Морозов.

Подсетимо, Азербејџан је данас најавио “антитерористичку операцију” против Јермена у Нагорно Карабаху. Јерменске, прозападне власти на челу са премијером Николом Пашињаном не одговарају на нападе а Азербејџан, који у овом моменту има подршку Турске се хвали како је заузео око 60 положаја јерменске војске.

В.Т/Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *