Трамп поручио Сорошевом сину: Неће ме победити размажени мали дегенерик

0
трамп, трампа

Доналд Трамп (Фото: Tanjug/AP Photo/Evan Vucci)

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да неће седети скрштених руку док Фондација „Сорош” улаже милионе долара да би спречила његов повратак у Белу кућу.

Наследник Џорџа Сороша, његов син Алекс, тек што је сео у очеву фотељу, кренуо је у офанзиву против бившег америчког председника запретивши да ће своје милијарде искористити да спречи његов реизбор. Трамп, међутим, није остао дужан новом ривалу позвавши присталице да зауставе „размаженог малог дегенерика”, како је назвао Сороша млађег.

Сорош против Трампа

Трамп, главни кандидат републиканаца за кандидата на предстојећим председничким изборима реаговао је на текст на порталу „Политико” у коме Алекс Сорош каже да би Трампова победа 2024. године „угрозила европско јединство и поткопала напредак постигнут на многим фронтовима као одговор на рат у Украјини”.

„Верујем да би победа МАГА републиканаца (фракција Доналда Трампа) на америчким председничким изборима следеће године могла, на крају, да буде гора за ЕУ него за САД”, написао је Алекс Сорош, објашњавајући одлуку своје фондације да смањи своју подршку либералном активизму широм Европе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Трамп је после ове изјаве послао и-мејл својим присталицама у оквиру кампање за прикупљање средстава, и навео да Сорош очајнички жели да их заустави, као и да његова династија улива милионе у пораз МАГА 2024.

„Династија Сорош је управо открила нови план за 2024: потрошити све што је потребно да би спречио људе да искористе свог глас у сопственој земљи”, навео је Трамп, преноси „Њузмакс”..

„Не можемо да дозволимо победу размаженог малог дегенерика“

Не бирајући речи Трамп се огласио и на друштвеној мрежи „Трутх”.

Прочитајте још:  Доналд Трамп: Коронавирус ће нестати и на крају крајева ја ћу бити у праву у мом противљењу увођењу мере ношења маске

„Не можемо да дозволимо победу размаженог малог дегенерика. Његов отац контролише тужилаштво у Америци. Они уништавају нашу земљу. Мич Меконел им помаже а да ништа не ради. Републиканци ће остати чврсти!”, поручио је он.

Да Сорош има интерес да спречи повратак Трампа у Белу кућу видело се и из текста који је пролетос објавио „Њујорк тајмс” а у коме је наведено „отворене политике” Сорошеве фондације уживају велику подршку Бајденове администрације, преноси Спутњик.

Александар Сорош, син дугогодишњег донатора Демократске партије Џорџа Сороша, био је најмање четрнаест пута у Белој кући откако је Џозеф Бајден преузео дужност, наведено је у јавно доступним евиденцијама посетилаца које је „Њујорк пост” прегледао.

Александер, кога зову Алекс, рекао је раније за „Волстрит журнал” да је „политичнији” од свога оца и да би један од његових главних циљева био да се супротстави могућем другом мандату Доналда Трампа.

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *