Код тужиоца Ђорђевића афере се саме нижу: После журки за време дана жалости поводом трагедије у Рибникару, сада порно скандал

0

Тужилац који брани порно активности своје службенице руководи тужилаштвом у ком су се у току дана жалости поводом трагедије у Рибникару организовале журке. 

Главни јавни тужилац у Првом основном јавном тужилаштву у Београду Љубивоје Ђорђевић, особа је која је прошла све режиме, а о аферама да не говоримо.

Тек што је заборављено и што се опет извукао некажњено, јер је управо у тужилаштву којем он руководи организована журка и то за време дана жалости поводом трагичног догађаја у школи Владислав Рибникар, нова је већ на видику.

Лист Ало је објавио фотографије особе за коју тврде да ради као тужитељка у Првом основном јавном тужилаштву у Београду уз наводе да су фотографије снимљене управо у просторијама ове јавне институције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Реакције овог тужилаштва биле су и више него експресне, па су већ у току дана послали деманте да фотографије нису снимљене на радном месту, јер околина не одговара ентеријеру и уз подршку западних медија, конкретно “Новинарке против насиља према женама”, осудили објављивање нагих фотографија извесне тужитељке, без њене дозволе.

Наравно да истим тим “новинаркама против насиља према женама” не сметају папарацо фотографије на истим порталима када су у питању друге јавне личности које ништа мању голготу не пролазе.

Савет за мониторинг, људска права и борбу против корупције “Транспарентност “, најоштрије је осудио понашање запослене у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, највероватније јавне тужитељке, чије су експлицитне фотографије доступне јавности и тражи се хитно разрешење Главног јавног тужиоца у Првом основном јавном тужилаштву у Београду Љубивоја Ђорђевића, али и запослене која се налази на експлицитним фотографијама.

Прочитајте још:  Пекинг Канада: ко-кога?

 

Док је једнима битно сачувати морал и кредибилитет институције као што је тужилаштво, тужилац Ђорђевић се заједно са  медијима који раде по поруџби брине о повређеним осећањима за сада непознате актерке и наводи у саопштењу:

“Најоштрије осуђујем објављивање приватних фотографија којима се на најгрубљи начин крши право на приватност било ког лица, а нису ни у каквој вези са обављане посла или јавне функције у државном органу“”.

Будући да је реч о особи у чијој се институцији одвијала журка за време дана жалости поводом трагично настрадале деце у Рибникару, неки већи морал и одговорност за једну од најважнијих институција у држави и не можемо очекивати.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *