Опозиција обећава Пашињану да ће парализовати Јерменију у наредним данима – Трг републике поново “краси” вишехиљадни антивладин митинг

0

Јереван (Фото: Foto: Stanislav Krasilnikov/TT)

Опозиција обећава Пашињану да ће парализовати Јерменију у наредним данима – Трг републике поново “краси” вишехиљадни антивладин митинг.

 

Шестог дана протеста великих размера у центру Јеревана, опозиција је најавила акције непослушности и блокаде улица у девет престоничких округа. Демонстранти траже решење ситуације са Карабахом, као и обнављање односа са својим јединим савезником Русијом. Стајање на централном тргу претворило се у поворку. Хиљаде људи креће се градом, блокирајући улице. Сада су демонстранти опколили зграду јерменског Министарства унутрашњих послова.

https://t.me/VtvVaseljenska/4252

Лидери опозиције кажу да број демонстраната само расте, јер Јермени из различитих делова земље долазе на протесте великих размера. Као и претходних дана, управне зграде чува неколико редова полиције, несразмерно броју демонстраната.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *