МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА ДРИТАНОВУ ВЛАДУ: Кријете свјетске криминалце, а Куртију испоручујете Србе, неће моћи!

0
кнежевић

Милан Кнежевић

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА ДРИТАНОВУ ВЛАДУ: Кријете свјетске криминалце, а Куртију испоручујете Србе, неће моћи!

Прочитајте још:  Куповна моћ грађана Србије међу најнижим у Европи
Након злочиначког убиства тројице Срба у Бањској немам дилему да је званична Подгорица стала на страну куртизоване „државе Косово“, настале на геноциду и прогону српског и црногорског живља, каже се у реаговању Милана Кнежевића једног од лидера коалиције За будућност Црне Горе.

Тако је у протеклих недељу дана на основу захтјева Приштине дошло до хапшења двојице расељених Срба у Црној Гори (Живко Вуксановић и Момчило Булатовић) због наводних ратних злочина послије двије ипо деценије, каже Кнежевић.

Прочитајте још:  Комунисти и супер комунисти: Свештеник у школи кривично дјело или атеистички аушвајс!
Кнежевић је поручио да овакав терор над српским народом који се покушава проширити и на Црну Гору сигурно да неће толерисати, посебно што је Црна Гора постала уточиште за најокорелије криминалце широм свијета који своју слободу плаћају корумпирајући надлежне институције.

-До недавно се овдје скривао Таксин Шинаватра, а сада су уточиште пронашли Телман Исмајлов, Игор Чујан, Дмитриј Сењин, а по свему судећи До Квон, Џорџ Котрел и остали криптовалуташи који су за десетине милијарди ојадили Сједињене Америчке Државе и земље Европске уније, додаје Милан Кнежевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Српски репер на линији фронта у Донбасу (видео)
Лидер Демократске народне партије примјећује да једино косовски Срби и Црногорци у Црној Гори треба да буду отворени за лов на основу Куртијевих потјерница и кукавичких снајпера којима је убио тројицу Срба у Бањској.

Упозоравамо техничку владу Дритана Абазовића да не учествује у хапшењу и прогону расељеног српског и црногорског живља, јер ће то додатно дестабилизовати и онако лоше политичке прилике у Црној Гори и могуће довести до несагледивих последица, упозорава Кнежевић.

Прочитајте још:  Kо је Владимир Маринковић, Вучићев кандидат за председника Скупштине?
Истовремено је позивамо све расељене Србе и Црногорце који се налазе у Црној Гори да се јаве како би им била пружена свака врста помоћи и заштите од најављеног новог погрома.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *