Полиција трага за малолетницом која је цепала и пљувала српску заставу

0

Полиција Црне Горе трага за малолетницом која је цепала и пљувала српску заставу.

Полиција трага за малолетном Е.С. из Бара, коју сумњиче да је извршила кривично дело повреда угледа стране државе.

То је „Вијестима“ саопштио руководилац Основног државног тужилаштва у Бару, тужилац Радован Ђуришић, одговарајући на питања о малолетници која је на друштвеној мрежи ТикТок објавила снимак на ком се види како прво цијепа, а потом пљује на заставу Србије.

„Управа полиције Регионални центар ЈУГ Одјељење безбједности Бар обавјестило је Основно државно тужилаштвоу Бару о снимку на који се односи Ваше питање, а на којем се види малољетна женска особа која цијепа и уништава државну заставу Републике Србије. Малољетно лице је идентификовано и за њом је расписана потрага, а поступајући тужилац је предметну радњу квалификовао као кривично дјело повреда угледа стране државе или међународне организације из чл. 200 ст.1 Кривичног законика Црне Горе“, објаснио је Ђуришић.

Он је истакао да осумњичена малолетница још није дала изјаву, јер се налази у бекству.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Информацију о особи која цепа заставу Србије уз видео са “тик-тока” јуче је објавио “Барски портал”, што су пренели и други медији потом. На тој  друштвеној мрежи ова девојка користи налог под именом Анита Бабачић.

Барски портал

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *