Ексклузивно сазнајемо: КАКО СРПСКЕ СЛУЖБЕ СПРОВОДЕ ИСТРАГУ О БАЊСКОЈ?!

0

(фото:Весна Веизовић/Васељенска)

Како сазнајемо из обавештајних кругова република Србија је већ почела да спроводи специјалну истрагу о случају у Бањској. Наш извор нам је открио неколико детаља који ће бити костур истраге.

Наиме, како република Србија путем Телекома може лоцирати и идентификовати ко се налазио у близини окршајног места 24. септембра, састављаће се листе Албанаца који су се у спорно време налазили близу места пуцњаве.

Спискови ће бити упоређивани са списковима које наше службе поседују а на којима се налазе имена тзв “косовских специјалаца”.

Такође биће расписане поједине тајне потернице за свим безбедносно интересанстним лицима а који одговарају неком од горе наведених критеријума.

Како ће то изгледати у пракси, наш извор објашњава:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“На административном прелазу се појави лице за које сумњичимо да је повезано са догађајима у Бањској или лице које је повезано са осумњиченим лицима (брат, отац, комшија). Лице се привремено лишава слободе и приводи на информативни разговор. Уколико се установи да лице није наш предмет интересовања и да нема сазнања која су нама неопходна, у обавези је да остави податке лица за које сматра да би можда могло да има сазнања.”

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *