„Турска копилад… Својатају туђу историју… Треба кренути на српске градове!“: Српски билборди у ЦГ изазвали пројаву усташтва у Хрватској!

0

„Турска копилад… Својатају туђу историју… Треба кренути на српске градове!“: Српски билборди у ЦГ изазвали пројаву усташтва у Хрватској.

Вест о кампањи коју је покренуо ИН4С у сусрет предстојећем попису становништва одјекнула је и у међу комшијама Хрватима, као и онима који се тако осећају у Црној нам Гори – попут Победе и остатка Ђукановићеве медијске мафије.

Прочитајте још:  Горан Шарић: У Хрватској забрањен, у Србији оспораван...
Кампања „Поносни на своје српско“ увеличана је постављањем 50 билборда широм Црне Горе, на којима се налазе историјске личности, али и наши савременици, који су препознатљиви и по томе што су се недвосмислено изјашњавали као Срби.

На овај начин, настојимо да подсетимо јавност на богату културну баштину и историјско наслеђе српског народа, разгрћући вишедеценијски идеолошки тоталитарни мрак који је оптеретио српски народ и бацио га делом у идентитетску конфузију.

Прочитајте још:  Двери: Најгора појава на патриотској сцени, способни само да истроше народ!
Међутим, тако не мисли портал Дубровачки дневник који о свему каже следеће:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Осим што постављају билборде на територију друге државе, на њих су уврстили и неке Дубровчане, чиме се поновно догађа својатање најбољих кроз дубровачку прошлост од стране оних којима се очито свиђа идеја ‘Српског света’.

Билборди су постављени у градовима диљем Боке которске. На њима се, међу осталима, налазе Руђер Бошковић и Балтазар Богишић.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *