ЦРНОГОРСКИ ЗИД ПЛАЧА: Због могућег уласка Срба у Спајићеву владу Монтенегрини на бенсединима!

0
Спајић

Спајић

ЦРНОГОРСКИ ЗИД ПЛАЧА: Због могућег уласка Срба у Спајићеву владу Монтенегрини на бенсединима!

Прочитајте још:  Даниловић:„Срба ће бити много више него трактора!“
Монтенегрини јутрос примају саучешће! Ставили су коротну траку и од јутрос запомажу и лелечу! Када су чули још увијек непотврђену 100 – постотну-вијест да ће Андрија Мандић можда бити предсједник републичког парпамента, не суше образе, чупају се за косу, лелечу као професионални лелекачи, купују карте у једном правцу и само што не покрену колективно исељавање! Вјероватно би се запутили ка Сарајеву и Загребу, односно што даље од мрских Срба, Београда  и осталих вељесрпских работа! 

Милош Николић је Мандића прогласио српским и руским агентом, СД је као премијера Црне Горе прогласио Александра Вучића, а Андреј Николаидис најављује федерализацију Црне Горе и монтенегринску капитулацију и то све са благословом Америке и ЕУ. По Андреју, преко ноћи се десио коперникански политички обрт и Ескобар и његова дружина, као и ЕУ службеници, постали су заговорници Велике Србије и државног, културног и свеукупног урнисања Црне Горе.

Прочитајте још:  Ервин, Кенана и јарани позвали Америку и Европу да осуде Додика: Осудите га и заштитите нас!
До само прије 12 сати Монтенегрини су гледали преко баре и очекивали са те стране коначну руку помоћи и благослов да у Црној Гори може свако да буде у влади, осим Срба, али међугалактичка голфска струја преко ноћи је промијенила правац и умјесто да Србе обезглави, накалемила им је нова крила. А та нова крила као да су крила ђавола и од њих се Моинтенегрини плаше као ђаво од крста. Издала их је Америка, ЕУ, Албанци, Индијанци, Преторијанци, Кубанци, Мексиканци, Африканци…

Издаја је толика да Монтенегрини од јутрос пију по шаку бенседина, не могу да се смире, привиђају им се каме и Булајевиће браде, приближавају им се Хомољске планине и на граници на Добракову упаковани под каросеријом ужичких и пожешких камиона, спремају се изненадни упад српских специјалаца скупљених са коца и конопца. Они само чекају да засједну у општинске и републички парпамент, наруче кафу код Мандића и крену у коначно пресељење Црне Горе на Бајлонову или Каленић пијацу!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Дозлогрдило: Више српских, регионалних организација у Црној Гори захтева да се обустави буџетско финансирање Цетиња
Са киме ми, Срби, живимо у Црној Гори, мајко божја! Па њима, Монтенегринима и њихових сарадницима, могућност да неко од Срба буде нека важна власт у ЦГ, навлачи мрак на очи и само што не објаве устанак и подијеле оружје! Срби су стрпљиво и деценијама трпјели да у црногорској власти буде све и свако и да им раде о глави сваки дан, а када је дошла само назнака да ће можда неко од Срба бити у званичној власти, Монтенегрини су дигли дреку, звижде у звиждаљке и проглашавају окупацију и вељеиздају! 

И нека пију Монтенегрини бенседине и остале дроге, нека наричу из свег гласа, кукају и чупају косу и преврћу се у кревету и најављују вељесрпску олују и нестанак Црне Горе. Можда им и то помогне да схвате да су, као и остали, и Срби дио Црне Горе и да је Црна Гора и њихова отаџбина и да су је, поред осталих и Срби стварали. И ред је да се коначно то једном за свагда схвати и да се комунистичка мантра да су Срби криви за све замијени нормалном чињеницом да уколико нема Срба, нема ни Црне Горе и да колико ЦГ поштује Србе, толико ће и они њу поштовати! 

Прочитајте још:  Нови обрачун миграната у Београду: Убоден ножем у леђа и врат
Кукњаву у шошке, Монтенегрини, неће бити ништа што бити не може, ЦГ ће бити и даље отаџбина свих нас, али са свијешћу да Срби нијесу извањци и национални манијаци, него нормални грађани који само желе да живе као и сви остали! 

Мислим да је први корак у том правцу баш могући избор Андрије Мандића за предсједника републичког парламента. Након првог, сваки наредни ће бити много лакши и Монтенегрини умјесто д кукају, запомажу и чупају косу, треба заједно са Србима да корачају у неку бољу и љепшу будућност! 

Прочитајте још:  Скупштина усвојила први корак у поступку опозива: Уставни суд одлучује да ли је Мило прекршио Устав
Живјели Монтенегрини, пијте бенседине дан, два или мјесец или више! Кад-тад ћете схватити да немате ближих пријатеља и рођака од Срба, али кад-тад ће и сви они који су претходних 30 година свађали православни народ и на томе стицали богаство, морати да испаштају своје грехе. И за то им неће бити криви ни Срби нити Монтенегрини, биће им крива само њихова похлепа и болесна опсесија влашћу. Таквима ни бенседини неће помоћи!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *