Масовни протести за осуду агресије израелских окупатора на појас Газе

0

Масовни протести за осуду агресије израелских окупатора на појас Газе.

Прочитајте још:  Још један русофобски скандал око Израела: Украјина и САД осудиле споразум са руским Министарством културе
Ирак, Иран, Либан и Јордан данас су били сведоци масовних демонстрација у знак подршке палестинској операцији отпора Ал-Акса поплава и у знак осуде текућих злочина израелских власти над Палестинцима у блокираном појасу Газе.

Ал-Сумариа Њуз је известио да се велики број демонстраната окупио на тргу Тахрир у Багдаду да покажу подршку палестинској ствари и палестинском отпору.

Прочитајте још:  Међународне конвенције су створене да се крше!?
У иранској престоници Техерану одржан је масовни марш подршке палестинском народу и операција отпора против ционистичких напада на појас Газе. Окупљени су рекли да Израел нестаје и да је операција Ал-Акса поплава први корак ка рушењу темеља овог слабог ентитета. Они су осудили глобално ћутање и равнодушност према злочинима циониста у Палестини, истичући потребу њиховог разоткривања.

У Јордану су грађани отишли ​​у подручја која се граниче са окупираном Палестином, изражавајући подршку палестинском народу и осуђујући злочине израелских окупатора у блокираном појасу Газе. Главни град краљевине, Аман, такође је био сведок демонстрација солидарности са Палестинцима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Одржан још један протест прозападне опозиције у Београду
Поред тога, у главном граду Либана Бејруту одржани су препуни скупови у знак подршке палестинској операцији отпора „Поплава Ал-Акса“ и у знак осуде текућих напада израелских окупатора на појас Газе.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *