“Патриоте“ с Богетића: Попис служи за смањење броја Црногораца и присталица НВО ЦПЦ

1
патриоте

патриоте

“Патриоте“ с Богетића: Попис служи за смањење броја Црногораца и присталица НВО ЦПЦ.

Прочитајте још:  „Бранимо Црну Гору од Руса и Срба – наших највећих непријатеља!“: Госпођетина са кружног тока!
Конзервативна партија са НВО „Перјаници“ организује данас протест у месту Богетићи због, како су истакли, нерегуларног предстојећег пописа становништва, „који има за циљ потпуну асимилацију и нестанак црногорске нације, цркве и језика“.

„Поред више од 20 неправилности које је МОНСТАТ уз подршку предсједника Србије Александра Вучића намјерно направио, овај попис има другачији циљ од онога за шта се попис ради у нормалним ситуацијама. Циљ овога пописа је да се на сваки могући начин умањи број Црногораца и вјерника Црногорске православне цркве“, поручио је предсједник конзервативне партије у Црној Гори, “патриота“ Борис Лаловић на данашњем протесту на Богетићима поводом организовања предстојећег пописа становништва.

Прочитајте још:  Годишњица злочина у Старом Броду, дан када су усташе побиле више од 6000 Срба: А Дрина пуна лешева....
Протест ће данас, као и наредна два дана, трајати од 15 до 18 часова, а исти, сходно Закону о унутрашњим пословима, снимају полицијски службеници.

„С обзиром да ће се јавно окупљање одржавати на магистралном путу Никшић – Подгорица у месту Богетићи, саобраћај ће бити потпуно обустављен на овој дионици пута за сва моторна возила, док ће се путничка моторна возила, комби возила и теретна моторна возила до 7,5 тона преусмеравати локалним путем Никшић – Царев Мост – Богетићи – Глава Зете Даниловград“, саопштили су из полиције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према речима Лаловића, да би народ разумео значај пописа мора проћи одређени период који би требало искористити за едуковање грађана о самом процесу пописа.

Прочитајте још:  Ковид пропаганда: Само невакцинисани на интензивној
Окупљени “вељецрногорци“ су навели да је „СПЦ укључена у процес селекције анкетара; да они који су задужени за спровођење пописа игноришу било какву потребу друштвеног консензуса везаног за процедуре по којима би се спровео сам процес.“

Наводе и да „директор МОНСТАТА, председник Владе и министар финансија, иако овоме требају да приступе крајње професионално и објективно, игноришу све мане и недостатке овог високосложеног и веома битног процеса“.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Патриоте“ с Богетића: Попис служи за смањење броја Црногораца и присталица НВО ЦПЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *