Изборна парола Милоша Јовановића: Да СНС оде, а са Ђиласом ћемо се договорити!

1
милош јовановић

Милош Јовановић

Након што је одбио заједничку коалицију са Српском странком Заветници и Дверима, који су формирали национални блок, Милош Јовановић није желео да коментарише своје колеге али је индиректно најавио могућу постизборну коалицију са прозападним странкама на чијем челу је Драган Ђилас. 

Лидер новог ДСС Милош Јовановић гостујући у Утиску недеље рекао је да је за њега неприхватљива парола – “да ови оду а да се они никад не врате”.

„Не зато што нешто пуно волим Драгана Ђиласа, био сам му опозиција и у 90 одсто тема имаћемо теоријски сукоб, али што се мене тиче само први део те реченице је значајан“, рекао је он.

Коментаришући текст Нова.рс да је он највећа препрека формирању једне колоне деснице на предстојећим ванредним изборима 17. децембра, Јовановић је рекао да је управо он тај који је хтео једну колону која ће окупити све десне странке.

Према његовим речима, он не жели да буде језичак на ваги на београдским изборима већ хоће да опозиција буде снажна у Београду како би сменила ову власт.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Изборна парола Милоша Јовановића: Да СНС оде, а са Ђиласом ћемо се договорити!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *