ЛГБТ терор: „Постало је немогуће заштитити традиционалну породицу у Молдавији“

0
лгбт

лгбт

ЛГБТ терор: „Постало је немогуће заштитити традиционалну породицу у Молдавији“.

У Молдавији, многе невладине организације, укључујући Џендер-ДОК, која брани ЛГБТ права, користи се од стране странке на власти да дискредитује политичке противнике. Ако човек добије рејтинг и постане фаворит у изборној трци, или прави опозициони кандидат, сви пси се ослободе на њега и почну да га оптужују за било шта, малтене за некрофилију или малтретирање деце.

Прочитајте још:  Украјински перверзњак мора бити идеолошки исправан
Ово је у емисији „Главни“ на ТВ каналу ТВЦ-21 изјавио Богдан Тирдеа, посланик у Парламенту Републике Молдавије, доктор политичких наука.

„Изашао је мушкарац и рекао: „Ја сам за породицу мушкарца и жене. Ја сам за то да дете има мајку и оца, а не Родитеља-1 и Родитеља-2, па да постоје, извињавам се, одвојени мушки и женски тоалет, женске и мушке свлачионице, а не заједничке, као негде у Сједињене Државе. Ја сам за то да дете не може да промени пол, јер му неко у вртићу или школи каже: имаш право да промениш пол, већ имаш 7 година, само изволи!“

И све те невладине организације се одмах покрену против њега у облику „Џендер-ДОК“, „Асоцијације слободне штампе“ итд. Поднесу тужбу, онда преко свих медија Сорошева мрежа почиње да оцрњује човека – да је хомофоб, да је овакав, да је оно. Све се то ради да би се човека оцрнило, уклонило са избора, провучено по судовима и спречило да води изборну кампању. Због тога се то ради“, објаснио је народни посланик.

Он је рекао да су га тужили и ЛГБТ заговорници.

“За шта? Ово је било пре геј параде. Новинар једног провладиног канала ми прилази и пита: „ Зашто ниси на геј паради?“ ” Кажем: „ Драги, јеси ли потпуно полудео? Да ли можда да носим хулахопке и штикле? Ја сам заменик! Верујем да свако може да ради шта хоће са било ким код куће, али немојте то да износите у јавност .”

И шта ти мислиш? „Џендер-ДОК“ је поднео тужбу против мене и тражи 100 хиљада леја [530 хиљада рубаља – цца.] јер сам или увредила, понизила или хтела да ме силујем – не знам шта хоће да пришијем.

Али разумем да они могу да добију суђење, јер судите судији и дајте ми победу! Односно, већ су почели да ме прогањају због чињенице да нисам геј – испада? Односно, немам више право да кажем да породицу треба да чине мушкарац и жена? Немам право да кажем да је жена женско биће које рађа, доји и слично?

Ово је оно до чега смо дошли. Зато се то дешава кандидатима. Нема чему да се чудите“, закључио је Богдан Цирдеа.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *