Сања Вујановић (Двери): Док Србија гладује, напредњаци троше девет милиона евра на забаву

0

Сања Вујановић (Фото: Двери)

Чланица Председништва Двери Сања Вујановић саопштила је данас да је Српска напредна странка (СНС), поводом петнаестогодишњице од оснивања, направила бахату забаву под шатром са непримереном музиком и богатим поклонима у тренутку када се у Србији породице боре за голи опстанак, а на Kосову и Метохији влада хуманитарна и безбедносна катастрофа.

Она је додала да је у свему томе најтужније и напоразније то што ће за дан или два, колико ће напредњаци славити свој петнаести рођендан, бити поједена десетогодишња залиха хране за породиље у Србији.

Вујановић је истакла и да Двери годинама указују на катастрофалне услове у српским породилиштима укључујући и исхрану породиља.

„Kако се у Србији годишње роди око 60.000 беба, то значи да ће Српска напредна странка за само неколико дана потрошити десетогодишњи буџет за квалитетну исхрану породиља у болницама. Минималан трошак по особи за овај напредњачки пир је око 15 евра, односно укупно девет милиона евра, ако додамо и галантне поклоне председника Србије трошак је невероватних десет милиона евра“, саопштила је Сања Вујановић.

Она је додала да је овај бахати потез напредњака најбољи приказ њихових резултата и намера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Због тога позивамо грађане да масовно изађу на изборе и прекину деценију корупције, криминала и понижавања грађана Србије“, закључила је Вујановићева у саопштењу.

Бета

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *