Бјелогрлићу, можеш ли да се погледаш у огледалу?

0

Драган Бјелогрлић

Бјелогрлићу, можеш ли да се погледаш у огледалу?

Редитељ Мирослав Момчиловић огласио се на друштвеним мрежама откривши све малверзације и притиске које су чланови жирија за избор за спског Оскара трпели од стране Драгана Бјелогрлића.

Прочитајте још:  Много афера, па се заборави: Батинаш Бјелогрлић и аутошовиниста Трифуновић жалили због хапшења Дивјака - подржали убицу Срба
Поштовани Драгане, јуче си на један врло бруталан начин напао комисију Филмског центра, искористио си медијску пажњу коју имаш због премијере свог новог филма и поменуо да ми, чланови комисије не можемо да се погледамо у огледало. Па зашто не можемо да се погледамо у огледало?! Зато што се нисмо заљубили у твој филм, или неки други?! Свеједно, 30 дана си ћутао и јуче када су рефлектори били уперени у тебе си се осоколио да нас извређаш… Не знам зашто ме ниси назвао, ти никада ниси имао проблем да ме назовеш. Поготово ниси имао проблем да ме позовеш када сам у некој комисији, и сада си ме звао… И данас да си ме позвао, могао бих све ово да ти кажем. Кажи ми, како ти стојиш са огледалом – упитао се Момчиловић на Инстаграму.

Осим позива, како медији сазнају, Момчиловић тврди да има СМС поруке у којима глумац нуди свашта у замену за глас за његов филм.

Глас јавности

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *