Израелци уцењују спортисте да искористе утицај како би Палестина ослободили децу, а хвале су убиством 2000 палестинске деце

0

Израелске амбасаде широм света подигле су прашину објавама на друштвеним мрежама где светски познате спортисте у име заробљене израелске деце траже да се одлуче на чијој су страни и искористе свој утицај како би заробљеници били ослобођени.

Тако се на мети амбасаде Израела у Србији нашао Новак Ђоковић.

Они су на својим профилима на својим мрежама написали срцепарајући текст где Ђоковића упознају са дечаком Охадом коме је баш данас рођендан, а који је велики фан Ђоковића и који кад порасте жели да буде тенисер.

А затим иде фотографија дечака у тениском дресу и са рекетом у руци.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И све би то било у реду, да нису у питању већ добро разрађене игре највећих светских превараната који су читаву своју нацију засновали на лажима, наводним жртвама и уценама читавог света.

Истог дечака, за кога наравно нико више не може ни да утврди да ли уопште постоји, сада на свом Х налогу дели “Одбрана израелске демократије”.

 

Охад више није страствени љубитељ Ђоковића и будући тенисер, већ фан Ливерпула, баш као и његов страдали стриц, и будући фудбалер. Бар се зове Охад.

Управо док ови профили покушавају светске звезде да приморају да стану уз њихову страну, УН објављују податак да је у Палестини током протекле године од стране израелских напада страдало 2000 деце.

Да ли су деца из Палестине мање важна?

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *