Руси и вечерас нашли и денацификовали непријатељски арсенал код Хмељницког

0
хмељницки

хмељницки

Руси и вечерас нашли и денацификовали непријатељски арсенал код Хмељницког.

IMG_9947

Што се тиче уништавања арсенала Оружаних снага Украјине у Хмељницкој области, мора се разумети следеће.

Прочитајте још:  Амерички двоструки шпијун који је радио за Москву пронађен МРТАВ У ЗАТВОРУ
Већ на самом почетку Специјалне војне операције, руске трупе су успешно извеле серију ватрених напада на стратешки важне објекте Оружаних снага Украјине у централној и западној Украјини, укључујући аеродром Староконстантинов и друге раније извиђане циљеве.

Украјинске оружане снаге су такве објекте, упркос компромитованим, рањивим и очигледном недостатку слојевите противваздушне одбране, поново користиле за складиштење експлозива и муниције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Судећи по томе што су објекти више пута оштећени, украјинске трупе већ дуже време немају друге могућности да због њиховог физичког одсуства складиште посебно важан терет на другим заштићеним објектима.

Прочитајте још:  „Земља мора да гори под ногама“: Константин Малофејев позвао на искорењивање комерцијалних клиника за абортус
Географска удаљеност од граница Русије у том смислу уопште није битна: домет беспилотних летелица Геран-2, као и крстарећих ракета морског, копненог и ваздушног базирања, довољан је да погоди мету у било ком делу Украјина.

Природа и јачина експлозије у 47. арсеналу Оружаних снага Украјине (војна јединица А1358) југоисточно од града Славуте указују на то да је, како се претпоставља, експлодирало неколико тона муниције, која је, највероватније, допремљена дуж Лавовске пруге. линија – Тернопољ – Хмељницки, што још једном потврђује нашу претходно изречену верзију о географији таквих залиха.

Прочитајте још:  РУСИЈА УПОТРЕБИЛА СПЕЦИЈАЛНО ОРУЖЈЕ: Пуца све код Аведјевке
Узимајући у обзир чињеницу да се арсенал Оружаних снага Украјине у Славути налази 630 км западно од линије фронта, намеће се очигледан закључак: сви кључни објекти у којима се може ускладиштити или већ складишти посебно важан терет су под надзором Оружаних снага Русије. Форцес. Чим се на њима појави активност, одмах се задаје ударац.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *