Вучић се радује најављеној посети султана Београду

1
вучић

вучић

Вучић се радује најављеној посети султана Београду.

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је посета министра одбране Турске Јашара Гулера Београду од изузетног значаја и да ће пружити додатни допринос врло важној улози коју две земље имају у погледу очувања мира и стабилности на читавом Балкану.

“Опредељени смо за даље унапређење свеукупне блатералне сарадње и наставак политичког дијалога, који су показатељи највишег нивоа односа двеју земаља у савременој историји”, објавио је Вучић на Инстаграм налогу “будуцностсрбијеав” после састанка са Гулером.

Прочитајте још:  Избеглиштво без повратка
Он је нагласио да је Београд у потпуности посвећен дијалогу са Приштином, али да је указао на то да је у овом тренутку првенствено потребно осигурати безбедност српског народа на КиМ и без даљег одлагања спровести све обавезе из до сада постигнутих споразума.

“Радујем се предстојећој посети председника Реџепа Тајипа Ердогана Београду, јер је то идеална прилика за даље јачање међусобних веза и сарадње”, поручио је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, током једне од претходних посета султана Ердогана Србији Вучић је изјавио да је мало јунака као што је био цар Мурат. Турска је међу првима признала лажну државу 2008. године а недавно је Ердоган одао почаст ратном злочинцу Алији Изетбеговићу.

Васељенска/Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић се радује најављеној посети султана Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *