Неће бити других избора до 2027. године

0

“Изборе расписујем у среду или четвртак, за 17. децембар, све смо захтеве опозиције испунили, али су избори важни да онај ко победи има чист мандат до 2027. године, неће бити других до тада, а онда ће бити на свим нивоима, земља мора да се уједини и иде напред”, рекао је Вучић.

Он је додао да су ови избори веома важни и да је битно да онај ко победи на изборима има чист мандат до 2027. године.

“Зашто мислим да су ти избори важни? Важно је да онај ко победи на изборима има чист мандат до 2027. Неће бити других избора до 2027. године. Сви избори су 2027. после тога. И редовни председнички, и парламентарни. И локални, и покрајински, сви. Дакле, шта је смисао? Суштина је у томе да постоји један чист мандат за период који мора да нас доведе до тачке да нема повратка у прошлост, да нема повратка уназад. Да земља иде напред. Имамо Експо 2027. Морамо да радимо даноноћно. Цела земља мора да се уједини. Ко год да победи. Цела земља мора да се уједини око тога. Цела земља мора да ради напорно. Да бисмо били добри домаћини, да бисмо страховито расли”, истакао је Вучић.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *