Ал-Мекдад: Лажи и отворена жеља Запада да убија Арапе је његова стална политика

0

Ал-Мекдад: Лажи и отворена жеља Запада да убија Арапе је његова стална политика.

Министар спољних послова и исељеника Сиријске Арапске Републике Фејсал Ал Мекдад истакао је да жртве ционистичке инвазије на Газу нису бројеви, већ људи од крви и меса.

Ал-Мекдад је у свом блогу на Платформи Кс написао да су лидери колективног Запада били толико заслепљени својим негирањем катастрофе палестинског народа на Западној обали и Појасу Газе да су отишли ​​толико далеко да су предузели мере које моћне силе није смео да предузме, као што је затварање било ког демонстранта, који виче да заустави израелске масакре у појасу Газе, и наметање финансијских санкција онима који то осуђују.

Прочитајте још:  Запад ће проблем пренасељености решити холограмском децом, буквално!
Он је напоменуо да број погинулих Палестинаца премашује десет хиљада људи, укључујући 3.900 деце, а постоје и информације да је под рушевинама заробљено 1.250 људи, поред тога што је страдало 150 медицинских радника и уништено 57 возила хитне помоћи.

Сиријски министар је наставио: „Они кажу да лидери колективног Запада практикују двоструке стандарде у свом ставу према палестинским жртвама, а ми кажемо да Запад лаже, а његова отворена жеља да убија Арапе, посебно Палестинце, одржава окупацију своју територију и подржавају тероризам са циљем уништавања сиријских достигнућа – „ово није двоструки стандард, већ непроменљива стратешка политика расистичког Запада, коју је промовисао и спроводио на терену од давнина до сада“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *