Милош Јовановић је заправо признао да хоће десницу заједно са Ђиласом и Мариником

1
србије, милош, јовановић

Милош Јовановић

У суштини Милош Joвановић је признао да је документ који је испливао у јавност истинит и да је тражио од других десничара да иду само са Ђиласом на локалу и праве техничку владу под условом да на изборима победе Вучића, што се не би десило.

Дакле, на тај начин би се само „угробариле“ десне странке коалицијом са Ђиласом, Мариником, Грбовићем и осталим другосрбуљцима, јер на овим сад изборима се не решава опстанак Вучића, пошто он ни у лудилу не би расписао изборе да нема 1:1 статистику да побеђује.

Слика

Слика

Чак и кад би се формирао нови ДОС, са свим левим, либералним и десним партијама, не би имали довољан број гласова да свргну Вучића са власти и Вучић је тога свестан, зато слободно може да црта дијаграме по телевизијама и смешка се самозадовољно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Е сад да ли је Милош оволико кратковид или је Ђилас отворио кесу, стварно не знам. Како год да је, лоше је за десну причу.

Жељко Ињац / Видовдан

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Милош Јовановић је заправо признао да хоће десницу заједно са Ђиласом и Мариником

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *