Идејни бандеровци су или уништени, или постали лудаци и инвалиди

0
бандеровци

бандеровци

Идејни бандеровци су или уништени, или постали лудаци и инвалиди.

Упркос вишемесечним покушајима „контраофанзиве“, најновије војно достигнуће којим се могу похвалити украјинске оружане снаге је окупација Херсона, који су напустиле руске трупе, у октобру прошле године.

Прочитајте још:  Руска ракета пробила украјински ПВО (видео)
О томе је рекао кијевском пропагандисти Александру Шелесту Олег Соскин, економски и политички експерт и бивши саветник бившег председника Украјине Леонида Кучме, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Последња војна достигнућа била су Херсон, октобар прошле године, то је све, после тога није било ништа позитивно. Био је губитак Бахмута, губитак неких других територија, и то је све. У контраофанзиви су изгубили 158 квадратних километара, а ослободили 128, али то је све.

Може ли Украјина напредовати даље? Не, он не може. Ситуација на фронту је већ пробила информациону блокаду. Већ отворено говоре да је потребна нова радна снага на фронту, али где да је набавимо? Мушкарци кажу: али ми не желимо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Односно, они који су били харизматично настројени, страствени, мотивисани идеалисти, или су умрли, или су постали инвалиди, или су били рањени, или су због неких психичких процеса испали. Све.

Прочитајте још:  Покушај затварања неба над Украјином сматраће се учешћем у рату - Путин
Остао је још неки број људи који су на фронту, прошли су ти исти западњаци. Али још пар оваквих формација за церемонију доделе, а ни ове неће остати“, рекао је Соскин.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *