Ипак нису све породице исте: Док глуми жртву, Вучић преко својих медија вређа породицу Милице Ђурђевић Стаменковски

0

Након приказивања документарног филма “Ја, Александар, државни гамбит”, који је (он, Александар Вучић) на сјајан начин искористио као увод у предизборну кампању СНС, режимски медији су дали све од себе да њега “који је највише дао овом народу” претворе у највећег мученика на овим просторима.

Новости, Политика, Блиц, Б92 и остали режимски медији препуни емпатије према човеку који није сам на удару “западних страних служби” , како то извештава Информер, већ и читава његова породица. Уместо вести са Косова и Метохије, где је српски народ заиста на удару и психичком и физичком од стране шиптарских терориста, режимски медији су из сата у сат извештавали о реакцијама партијских функционера како се осећају након одгледаног филма.

Народ, односно потенцијални гласачи, наравно да саосећају са својим мученим председником, који не само што је за ових 12 година владавине преживео сва 132 атентата, него се толико напатио због својих родитеља, брата, жена и деце. Како и сам каже за данашњи Блиц: Није лако када ти нападају породицу.

У изјави за Блиц, чији је овај кликбејт наслов разлог да привуче читаоце, Вучић говори о политичким плановима и европском путу Србије у наредним годинама и додаје како прозападни медији само гледају како да увреде његову мајку, децу и супруге.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све то наравно не би било спорно, да се ово друштво није претворило у један ријалити где се политички програми и не гледају, већ се народ храни породичним интригама, које је започео ни мање ни више него сам председник.

Поред прозападних медија који последњих месеци на бројне увредљиве начине провлаче породицу Милице Ђурђевић Стаменковски кроз медије, од скарадних натписа Ђиласових медија где су навели како је тада још нерођене близанце назвала Косово и Метохија, бизниса њеног супруга Стефана Стаменковског, па све до најнижих удараца Јове Бакића који је недавно у емисији Утисак недеље извређао покојног оца председнице Српске странке Заветници, Рајка Ђурђевића, називајући га антисемитом, режимски медији не заостају.

Прочитајте још:  Брине ли власт о србском народу

Наслови који су се појавили су Новостима, Политици и на Б92, у којима оптужују Ђурђевић Стаменковски да је позвала на увођење санкција Русији, резултирали су одговором да ће Српска странка Заветници поднети тужбу против ових неистина. А ранији наслови у Информеру су већ у домену научне фантастике и наравно не бира се мета, на мети је цела породица Ђурђевић – Стаменковски.

Али да лицемерје овог режима нема граница показује и насловна страна Блица, где одмах испод наслова “Ко води Заветнике, Милица или њен муж”, стоји управо тужна порука нашег председника да “Није лако када ти вређају породицу.”

За разлику од Вучићеве изјаве, у Блицу је читава страна посвећена породици Стаменковски, па тако “новинари незванично сазнају” ко заиста води странку, колико се коме увећао приход али и планове које Српска странка Заветници планира да спроведе одмах после избора, које још нико није јавно рекао али “искусни новинари” Блица то знају да предосете.

Па, иако су Заветници одбили сарадњу са другим странкама десног блока, којима, како Вук Јеремић и сам каже не сметају идеолошке разлике, Блиц потенцира на нереалној идеји да ће Национално окупљање после избора озваничити сарадњу са Ђиласом који преко својих медија ништа мање не штеди на увредама упућеним Милици Ђурђевић Стаменковски.

Прочитајте још:  Албанска мафија Северне Македоније продавала је лекове за оболеле од рака на Косову

Посебно је интересантно да нападе на породицу Милице Ђурђевић Стаменковски, одушевљено прихватају и режимски и прозападни и лидери, и медији и ботови. Још је је већи парадокс да Милицу као жену нападају баш они који се боре за права жена, а да на њену породицу ударају исти они којима је породица наводно на првом месту.

Додуше, парадокс би можда и постојао да није свакоме ко се иоле разуме у политику јасно да сарадња између Српске Напредне Странке и Драгана Ђиласа постоји, и да је кампања која се води преко режимских и опозиционих медија толико синхронизована и усклађена да простора за оне који заиста нису ни за једну од понуђених опција, нема, или их има у рубрикама намењеним за вређање, као што је случај са Српском странком Заветници.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *