Колапс економског тигра: Фрка и сукоб због јефтиног меса у Лидлу (ВИДЕО)

0

(фото:Србин инфо)

Колапс економског тигра: Фрка и сукоб због јефтиног меса у Лидлу.

Стално виђамо исте слике и снимке у тим неким великим трговинским ланцима где се грађани бију како би дошли од основних животних намерница, јер су на акцији. Тако је ове суботе у прокупачком Лидлу, који су свечано пре две године отворили челници града Прокупља и који представљају као своју заслугу, дошло до гужве, гурања и сукоба око јефтиног меса.

И није смешно, ништа више није смешно. Рекло би се да је пре свега тужно стање у посрнулом економском тигру.

Прочитајте још:  Пољопривредници траже укидање акцизе на гориво и субвенције, или – протести
Страшно је колико људима крче црева и колико је оних који пљују и псују по том сиромаштву. А много их је, судећи према коментарима на друштвеним мрежама који су се појавили испод снимка.

Јер, да нисмо сиромашни, да свакодневно на столу имамо меса у довољним количинама, ко би хтео да се бори за сумњиво вакум паковање неког меса незнаног порекла? И ко би желео да се понижава и гура са другима, како би дохватио једно паковање нечега што су спустили у полупразној кутији на поду трговине?

Прочитајте још:  Србија се удаљава од Русије, јачајући везе са Украјином
Спремни су људи на све, само да једном ручају, после више дана или недеља, како треба, да не калкулишу и не прерачунавају се да ли ће моћи и наредних дана да купе оно што им је потребно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недељни ручак, симбол породице, окупљања и јединства, све је чешће привилегија, него нешто што је нормално и очекивано. И то је доказ у каквој држави и времену живимо, колика су нам реална примања, колико можемо да будемо срећни са оним што зарадимо.

Прочитајте још:  Ко краде нашу децу?
Сви ови људи су читавог живота радили да би, ето, барем пензију живели достојанствено. А то достојанство им је силом одузето и време је да се врати!

Директно.рс

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *