“НЕ ДИРАЈ ЛАВА ДОК СПАВА, БИЋЕ РАТА!” Сукоб босанских кримоса преко ТикТок-а и даље траје: КЕЉМЕНДИ ово ти је моја порука…

0

(фото:Истрага.ба)

“НЕ ДИРАЈ ЛАВА ДОК СПАВА, БИЋЕ РАТА!” Сукоб босанских кримоса преко ТикТок-а и даље траје: КЕЉМЕНДИ ово ти је моја порука…

Елвис Кељменди, син нарко-боса Насера Кељмендија у Босни и Херцеговини од почетка новембра изазива пажњу јавности, а посебно пратилаца на друштвеној мрежи ТикТок на којој је у отвореном рату са Амиром Пашићем званим Фаћо, локалним криминалцем.

Наиме, како смо већ писали 4. новембра је због њиховог сукоба на друштвеној мрежи ТикТок и отвореног позивања и претњи на линч, припадници МУП Кантона Сарајево привели су их на информативни разговор, након чега су пуштени. Међутим, изгледа да је рат међу двојицом криминалаца у Босни и Херцеговини и даље у фокусу, па се они скоро свакодневно један другом обраћају на ТикТоку са низом бројиних увреда и претњи.

“Елвисе, ово није хејт, ово ти је порука да се вратиш на прави пут! Извуци поуку из свега овога, то ти је мој савет” – рекао је локални криминалац Амир Пашић свом супарнику у лајв преносу на ТикТоку-у.

Иначе, испод овог видео стоје бројни коментари, а један од њих је: “Какав си ти то мафијаш кад се већ четврти дан за редом јављаш у истој дуксерици и претиш Елвису?!”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ђукановић „свети“ белведерске „жртве“: Одговорни за догађаје на Цетињу морају бити кажњени; народ Украјине – херојски
Иначе, ако је судећи по објавама и коментарима више је оних пратилаца ове друштвене мреже који подржавају Кељмендија, а један од пратилаца се јавио синоћ и уживо дао савет Фаћи.

“Фаћо, што си моје гаће жваћо! Не дирај лава док спава и мирна ти глава. Пусти брата нека ужива у свом животу и не брини за своју доброту јер ти изгледа не умеш мирно да спаваш и дираш погрешног човека у свом животу. Молим те не дирај брата јер биће рата” – рекао је човек који подржава Елвиса Кељмендија који је почетком новембра тражио од Фаће да се састану “очи у очи” и да се обрачунају. Међутим, до тога, како смо писали, није дошло јер је Фаћо дошао и приведен је у полицији, док је Елвис наводно, како су пренели босански медији, за то време позвао полицију и није дошао на договорени састанак.

Прочитајте још:  Додик: БиХ неће ући у НАТО
Па да подсетимо, Елвис Кељменди био је хапшен у јулу прошле године као део криминлане групе која је шверцовала дрогу, а након хапшења нађена је и тајна свеска клијента. У октобру прошле године Кељменди је постао сведок тужилаштва и открио је све тајне тог клана.

Курир.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *