Мариникина лажна Лаура извисила за подршку колега

0
корупције

Јасмина Пауновић (Фото: Васељенска)

Лажна Лаура, иначе тужитељка у Вишем јавном тужилаштву у Београду Јасмина Пауновић, остала је данас без подршке колега тужилаца да буде члан Kомисије за оцену кандидата из основних тужилаштава за изборе у ВЈТ у Београду.

Наиме, њене колеге су јој ускратиле неопходну подршку, будући да је мање од трећине њих било за чланство Пауновићке у комисији.

За чланове комисије изабрани заменик главног тужиоца Миодраг Марковић, заменик главнох јавног тужиоца Бранкица Марић, као и јавна тужитељка Мирјана Јовановић.

Иначе Пауновићка се месецима уназад лажно представља као “борац” за борбу против корупције на појединим медијима под приватном контролом, тврдећи да има велику подршку колега, што очигледно није случај.

Такође је једна од потписница “Прогласа”, заједно са судијом Миодрагом Мајићем иако судијама и тужиоцима Уставом и законима забрањено политичко деловање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *