Ђурђевић одговорила Брнабићки: Премијерка се бави свим и свачим, осим својим својим послом!

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

Након прозивки Ане Брнабић да ће Национално окупљање ићи у коалицију са прозападном опозицијом, Милица Ђурђевић Стаменковски председница Српске странке Заветници и носилац листе Национално окупљање, одговорила је актуелној премијерки да би било боље да почне да се бави својим послом а не неоснованим трачевима који су потекли из СНС кухиње.

Одговор Милице Ђурђевић упућен Ани Брнабић на мрежи Х преносимо у целости:

“И док чак и прозападни аналитичари на прозападним медијима у Србији отворено говоре и признају да ће Запад и ЕУ тражити владу СНС и бриселске опозиције након избора, @anabrnabic и даље покушава да рециклира причу о коалицији државотворне и бриселске опозиције.

Или Брнабић опет није обавештена шта су њени шефови из Брисела одлучили или покушава да народу прода причу у коју ни себе не може да убеди.

Ана Брнабић се Националним окупљањем бавила свуда, па и у Њујорку, јер се углавном не бави својим послом. А у слободно време нас преко јутарњих програма редовно обавештава како се “председник бори сам против свих у свету”. Због тога су је бивши гласачи СНС питали: “А шта ти радиш?”. Рекордерка по броју мандата од обнове вишестраначког система, остаће упамћена по томе што је потпуно обесмислила и погазила чланове 122, 123, 124 Устава Републике Србије који дефинишу положај, надлежности и одговорности Владе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зато је њена фотографија испод Куртијеве крпе на којој је нацртана отета српска земља, заправо слика наше неприлике: непостојећа премијерка и лажна држава.

Драги моји, после избора ћемо добити: или бриселски протекторат и четврту сезону серије са Аном Брнабић на главној функцији, али у споредној улози, или ћемо добити Владу Републике Србије по мери добрих традиција српске политике. О судбини српске државе, мора одлучити српски народ.”

Васељенска

Прочитајте још:  Геополитички тренутак Срба данас, овде и сада

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *