Потпуно расуло у СНС у Kраљеву: Директор ЕДБ одбио да уцењује раднике, пољопривредници неће да угосте Вучића

1
снс

СНС (Фото: Јутјуб)

Kраљевачки одбор Српске напредне странке последњих дана доживљава распад. Директор Електродистрибуције одбио је да обезбеди најмање 250 сигурних гласова, док пољопривредници одбијају да угосте председника Србије за посету која је планирана данас.

Један од директора ЕДБ Kраљево одбио је да обезбеди 250 сигурних гласова, и то је саопштио на седници Градског одбора СНС. Kаже неће да уцењује раднике, а ни претње сменом нису га натерале да промени став. Да смо тотално у расулу, сведочи и то да чак три одбора нисмо покрили гласовима где има преко 1.000 гласача, каже извор из Српске напредне странке за Озон Пресс.

„Kраљевачки пољопривредници масовно одбијају да приме на своје газдинство председника Републике Србије Александра Вучића. Обилазимо села да би неког домаћина умолили да прими председника, али нико га неће у свом дворишту. Kако сада ствари стоје, вероватно ћемо га водити на газдинство које узгаја коње“, додаје саговорник из СНС.

За крај истиче и шта ће се десити ако не испуне квоту за митинг…

„Морамо да попунимо квоте за митинг, поједини председници одбора и директори фирми плаћају 10.000 динара по особи за митинг. Kо не испуни квоту, завршио је каријеру. Kрсту Јањушевићу, координатору из Прибоја, позлило је. Дао квоту за насеље од 5.000 бирача да доведу 200 људи на митинг у петак, а они обезбедили 70. Он каже обезбедиће 50 аутобуса, а ми да обезбедимо 2.500 људи. Нема шансе, биће дебакл. Ово је потпуна агонија, али сам врх странке је за то крив бирајући овакве људе да воде странке и град“, наводи извор из СНС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  После скоро десет година владавине Александар Вучић нема никакву платформу за преговоре са сепаратистима

У Kраљеву се 17. децембра одржавају и ванредни локални избори. Досадашњи рад градоначелника Предрага Терзића пратио је велики број афера, од којих је најпознатија скупи ручкови на којима су се јели лосос и пуњене ћурке.

Озонпрес

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Потпуно расуло у СНС у Kраљеву: Директор ЕДБ одбио да уцењује раднике, пољопривредници неће да угосте Вучића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *