ВЕСНА ПЕШИЋ: Ушла сам на Давос без акредитације – улетела у кошмар! (ВИДЕО)

0

Весна Пешић

Весна Пешић, директорка издавачке кући Пешић и синови, на позив наше редакције, детаљно је испричала невероватне догађаје који су је задесили задњих неколико дана, пише Јутјуб канал X33.

Можемо можда и рећи да их је Весна сама изазвала, али оно што се десило у стварном животу, превазилази сваки шпијунски трилер и што је најважније, потврђује тезу да свака наводна теорија завере без обзира колико дијаболична, постаје стварност у року од неколико месеци.

“Пазите, све је почело врло бенигно и стандардно. Кренула сам са пријатељицом на годишњи одмор у Швајцарску. Током обиласка решиле смо да одемо у Давос као једно од најпознатијих туристичких дестинација у Швајцарској.”, прича Пешићева.

“Када смо стигле у Давос, прво што сам запањено приметила била је чињеница да се баш тада одржава конгрес највећих светских корпорација, за која многе знате. Ту се окупио “крем” глобалистичке елите и хор бескрупулозних финансијских и трговачких монополиста и ја сам једноставно тог тренутка донела одлуку…”, објашњава она.

“Решила сам да уђем на конференцију иако нисам имала акредитацију. Пријатељица ме је запањено гледала и мислила је да сам луда. Нисам обраћала пажњу на њена одвраћања и урадила сам оно што сам наумила…”, каже Пешићева у емисији Јутјуб канала X33.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Сада после свега доживљеног и потпуног шока, сматрам да сам погрешила. Али нико ми није крив, сама сам улетела у кошмар!”, додаје она.

Ово и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Весне Пешић на Јутјуб каналу “X33″…

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *