Лекари упозоравају милионе пацијената који доживљавају „губитак костију“ годину дана након вакцинације

0

Лекари Ковид болнице (Фото: Јутјуб)

Лекари упозоравају милионе пацијената који доживљавају „губитак костију“ годину дана након вакцинације.

Милиони људи широм света пате од „доживотног губитка коштане масе“ само годину дана након што су примили вакцину против ЦОВИД-а, према изјавама лекара.

До тешког губитка костију долази само годину дана након вакцине против ЦОВИД-а због тога што мРНА изједа кост, доктори сада извештавају:

Натуралњуз.цом извештава: Др Ејми Хартсфилд, специјалиста за орофацијалне болове и стоматолошке лекове из Алабаме, каже да је у последње време видела огроман пораст пацијената који кажу да их иначе здрави зуби и кости вилице боле, па чак и да се то погоршава без очигледног разлога.

„Видела сам пацијенте без претходних здравствених проблема који имају савршено здраве зубе и који сада имају синдроме бола повезане са овим здравим зубима“, рекла је Хартсфилд независним медијима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У Молдавији ескалира сукоб између власти и опозиције
Многи Хартсфиелдини пацијенти пате од неуроваскуларних и миофасцијалних болова у глави и лицу који укључују главобоље, зубобоље које нису повезане са стварним зубом или зубима, остеонекрозу вилице, проблеме са спавањем, зујање у ушима и орална и аутоимуна стања лица. Таква стања су повезана са склоношћу вакцинације да изазове „микро“ крвне угрушке у целом телу, објаснила је Хартсфилд.

Вакцине против Цовида изазивају много разарања у људским телима, што на крају доводи до преране смрти

Једна таква особа која је почела да пати од озбиљног губитка костију након што јој је убризгана Модернина ињекција мРНА је 79-годишња Цхерил Алверсон, којој су морали бити извађени сви доњи зуби због масовне понављајуће инфекције узроковане опсежним губитком кости након ињекције.

Алверсон је отишла код Хартсфилд, која је наредила више тестова крви, укључујући неколико који су посебно повезани са згрушавањем крви. Показали су да је Алверсинино тело било преоптерећено микроугрушцима од вакцина.

Прочитајте још:  „Или вакцина или затвор“: Дутерте запретио грађанима
Хартсфиелд је открила да ови микроугрушци директно ометају зарастање костију након екстракције, а да не помињемо чињеницу да се обично јављају само код пацијената који узимају лекове за остеопорозу или који су били подвргнути терапији зрачењем, од чега ниједно није примењено у Алверсонином случају.

Једина ствар коју је Алверсон урадила пре него што је развила ове симптоме је то што је узела Модерна мРНА серију ињекција за цовид, као и накнадну ињекцију. И скоро одмах потом почели су њени проблеми са костима и зубима.

Прочитајте још:  Масовни руски ракетни напад на Украјину, серија експлозија у Kијеву и Харкову
Др Доуг Денсон, још један орални хирург из Алабаме, каже да види скоро исту ствар са својим пацијентима, од којих многи сада упућује Хартсфиелд на лечење. Денсон каже да није 100 посто сигуран да су вакцине против ковида узрок проблема његових пацијената, иако изгледа да постоји веза.

„По мом мишљењу, корелација није увек једнака узрочно-последичној вези… опет, било је неких чудних симптома од почетка пандемије“, рекао је он. “Просто је немогуће рећи тачан механизам или узрок.”

Прочитајте још:  "Кад наша земља буде велика држава..." Једно место у Србији се не може снимити из ваздуха, а ПРОРОЧАНСТВО се и данас препричава
Хартсфилд је морала да почне да проверава своје пацијенте у погледу њиховог статуса вакцинације због доласка нових пацијената са којима се виђа, а који пате од проблема са зубима и костима након ињекције.

„Морам да прегледам ове људе да видим да ли су вакцинисани, када и колико пута, а затим да видим да ли могу да их лечим“, рекла је она, додајући да већина практичара не проверава вакцинацију против ковида.

„Када замолите читаву популацију да има обавезну вакцину која има више нежељених ефеката него било која друга вакцина у историји која се показује у систему за пријављивање нежељених догађаја из података Центра за контролу и превенцију болести, сигурно ћете видети повреде.

У коментарима је неко истакао чињеницу да такозвани САРС-ЦоВ-2 још увек никада није изолован нити је доказано да постоји. Болест је „вакцина“, тврдила је ова особа, додајући да су блокаде, нали за ношење маски, губитак посла и социјална изолација само погоршали ствари.

„Још једна монументална превара, од лажног ПЦР теста до ношења одвратних пелена за лице које смањују унос кисеоника и повећавају удисање угљен-диоксида из сопственог даха, што повећава раст бактерија у устима“.

Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *