ИПСОС најавио велику крађу гласова од деснице!

0

Владајућа коалиција спрема се да покраде гласове десничарима на предстојећим изборима, што потврђује и намештена ИПСОС анкета по којој десничари имају два пута мање гласова него на претходним изборима.

Истовремено ИПСОС гура листу “МИ глас из народа” коју је формирао Миломир Марић од учесника емисије “Актуелности” на ТВ Хепи.

Марић је то накнадно потврдио на Твитеру објавивши статус где је Милицу и Бошка назвао лажним патриотама а њихове проценте максимално умањио.

“Коалиција Двери и Заветници су по истраживањима Ипсоса процењени на 2,5%, а на прошлим изборима су одвојено ушли у Скупштину. Значи заједно су гори него свако за себе. Народ не воли лажне патриоте!”

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено режимски новинар Миломир Марић форсира своју коалицију наводећи како су они најозбиљнија патриотска листа на изборима.

“Глас из народа је најозбиљнија патриотска листа на изборима. По истраживањима ИПСОС-а се јасно види да народ жели да гласа за праве и поштене родољубе. Процењени су на преко 5% а ја им дајем све ове гласове које су до сада узимали Јеремић, Јовановић, Обрадовић и Ђурђевић!”

Васељенска

Прочитајте још:  Смета јој истина:Градоначелница Сарајева поднела кривичну пријаву против градоначелника Источног Сарајева

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *