Бјелица: Исак прескочио тренинг у теретани.

Прочитајте још:  Младић је племенит, Караџић је хтео да ме убије
Рамо Исак је поново доказао да је завидна незналица, рекао је начелник општине Соколац Милован Бјелица реагујући на кривичну пријаву коју је данас федерални министар унутрашњих послова поднео против њега јер је, како је навео, величао “ратног злочинца” Радована Караџића.

“Нити сам починио било какво кривично дјело, нити сам икада у животу сијао мржњу , што се за њега не може рећи. Исак је очито јутрос прескочио тренинг у теретани, па ‘националне’ мишиће покушава да билда на мени доказујући ваљда како је велики Бошњак, јер је то и једино што ради. Политичка каријера му се заснива на томе да ‘глуми’ великог Бошњака и да се тако доказује бошњачкој јавности” – рекао је Бјелица.

Прочитајте још:  Лицемерни односи према српским и шиптарским затвореницима у Хагу
Бјелица је јутрос подсетио на историјску чињеницу – годишњицу избора Радована Караџића за првог председника Републике Српске 18. децембра 1992. године, након чега је Исак поднео кривично пријаву против њега и, како преносе федерални медији, затражио од Тужилаштва да пријаву одмах и без одлагања узму у разматрање.

РТРС

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *