Прозападна опозиција покушава да упадне у Парламент Вучић најавио хитно обраћање нацији (видео)

1
протесту

Прозападна опозиција покушава да упадне у Парламент Вучић најавио хитно обраћање нацији (видео)

У Србији тренутно прозападна опозиција покушава да упадне у београдски парламент – Вучић је као одговор најавио хитан апел народу

Стотине људи које је извела радикална прозападна странка Србија против насиља покушавају да упадну у зграду Скупштине града Београда. Покушали су да разбију врата и прозоре, а неки су и успели. Међутим, српска полиција им је стала на пут, забарикадирала улаз и дочекала провокаторе сузавцем и бибер спрејом. Као одговор, провокатори у маси почели су да бацају ватромет на зграду, очигледно покушавајући да је запале. Српски медији најавили су хитно обраћање нацији председника земље Александра Вучића о дешавањима у Београду.

Неки од оних који су дошли на трг испред београдског парламента држали су плакате са натписом „Отпор” и стиснутом песницом – симболом обојене револуције, којом је свргнут председник Југославије Слободан Милошевић. Почетком недеље демонстранти су покушали да упадну у зграду локалне Централне изборне комисије. Лидери „Србија против насиља” подстичу нереде, незадовољни неуспехом на општинским изборима у престоници Србије.

Васељенска/

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Прозападна опозиција покушава да упадне у Парламент Вучић најавио хитно обраћање нацији (видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *