Бењамина добила торту на поклон поводом Дана Републике Српске

0
бењамина карић

бењамина карић

Бењамина добила торту на поклон поводом Дана Републике Српске.

Бењамина Карић,градоначелница Сарајева позната по својим србофобним изјавама и поступцима добила је данас поклон поводом Дана Републике Српске.

У питању је торта од 32 парчета као симбол 32 године постојања Републике Српске.

Прочитајте још:  РУКЕ КОЈЕ СУ КРШТАВАЛЕ СРБЕ НИЈЕ СПАЛИЛА ТУРСКА ЛОМАЧА: Научник дао могућност да се мошти Светог Саве налазе у једном манастиру
Поклон је упутио градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић уз образложење да није у питању провокација него поштовање.

“Од нечег се мора почети”-рекао је Ћосић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овај гест је појаснио тиме да Карићева, за разлику од неких својих суграђана, данас у Источном Сарајеву није присуствовала најслађој прослави Дана Републике Српске, те су одлучили да јој пошаљу поклон.

“За њу смо одвојили по један комад сваке од 32 торте направљене поводом 32. рођендана Републике Српске”, навео је Ћосић и додао да није реч о провокацији, већ о искреној намери да показу да се поштују и да почну да се узајамно радују срећи оног другог, пренела је РТРС.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *