Новинар који је покушао да оконча Ђоковићеву каријеру због невакцинисања пао и умро током извештавања са Аустралијан Опена

0

Заједница спортских новинара оплакује изненадну смрт Мајка Диксона, истакнуте личности у тениском извештавању. Диксон, који је требало да прослави свој 60. рођендан 27. јануара, изненада је преминуо док је био у Мелбурну на Аустралијан опену.

Вест о његовој смрти су путем објаве на друштвеним мрежама потврдили његова супруга и деца. „Тужни смо што објављујемо да је наш дивни супруг и тата, Мајк, колабирао и умро док је био у Мелбурну на УЕС Опену“, гласила је порука објављена преко Диксоновог Х налога. „38 година је живео свој сан покривајући спорт широм света. Био је заиста велики човек и страшно ће нам недостајати“, додаје се у поруци „Луси, Сем, Руби и Џо“.

Иако је генерално поштован у простору спортског новинарства, Диксон је био и аутор многих прича, између осталог покушао је и да уништи каријеру српског тенисера Новака Ђоковића јер је одбијао да прими вакцину против короне.

Неки од његових наслова укључивали су: „ Добро дошли у откачени свет Новака Ђоковића : тениска звезда Анти-ваксер грли дрво и инсистира на томе да босанске ‘пирамиде’ емитују мистичну енергију и да позитивне мисли могу ПРОЧИСТИТИ воду”, “Речи Новака Ђоковића не секу лед и нарушио је своју репутацију својим ‘дезинформацијама’ око Аустралијан опена… након што је помогао у стварању синдиката играча, његови лидерски акредитиви су ТЕШКО нарушени”, “Новак Ђоковић ће за неке остати херој, али многе друге је УНИШТИО своју репутацију непоправљиво“, и „Новак Ђоковић би могао да уништи своје шансе да постане КОЗА одбијањем да узме вакцину… чудно је брдо за умирање за играча који толико очајнички жели да буде вољен“.  

Прочитајте још:  Текуће ковид обмане: Како су владајуће елите лагале о маскама и мандатима за маске

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Диксон је Ђоковића назвао „жалосним“ и чинило се да има јединствену фиксацију на његов невакцинисани статус. “Он каже да жели више информација, али колико му је још потребно? Више од 10 милијарди доза је дато широм света и сада постоји мноштво доказа”, написао је Диксон 2022. године.

 

Диксон је славно стао на страну Аустралије након што је та земља депортовала тениску звезду 2022. због његовог статуса вакцинације. 

Упркос томе што је био стална мета Диксона, Ђоковић је поделио поруку саучешћа са поштовањем Х.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *