ЦИА објавила инструкције за издају руског народа и државе: “Зашто сам се повезао са ЦИА – Због отаџбине”

0

Ако су се регрутације нових чланова у редове обавештајних агенција некада спроводиле у тајности, данас се оне, пак, у неку руку спроводе јавно, о чему сведочи и један од последњих видеа америчке ЦИА, објављен на њиховом званичном профилу на Иксу.

Кратак видео-снимак, од нешто мање од три минута на руском језику, којим Вашингтон јавно циља на држављане Русије, позивајући их да издају своју земљу и постану део америчког блока, објављен је уз наслов “Зашто сам се повезао са ЦИА: Због отаџбине”, и инструкције за издају руског народа и државе.

Усмерен је, како се чини, на оне грађане Русије који осећају беспомоћност због тренутне ситуације и оне који сматрају да ће “Американци помоћи Русији да се очисти од корупције и успостави утопијски рај на земљи”, ако одлуче да издају своју државу и раде за интересе америчке владе. На крају, ЦИА обећава Русима да ће тако, радећи за Белу кућу, од садашње руске државе неким чудом настати једна нова, о којој “сви Руси маштају”.

“Данас сам напунио 35 година. Толико је имао и отац када је погинуо. У глави имам бесконачан број мисли. Осмехујем се жени, сину… А, у себи се питам: Имам ли храбрости да се успротивим овој издаји?”, каже актер овог видеа, док потом открива да је, наводно, био припадник руских Ваздушно-десантних снага, а, након тога, и сарадник Главне управе руског Генералштаба.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Отац је био практичан човек. Веровао је у Русију, говорио ми је о космонаутима и научним постигнућима којима се дивио цео свет. Био је припадник десантних снага”, наводи се даље у видеу, док овај руски издајник потом поручује да је мислио да ће служењем у Оружаним снага Руске Федерације помоћи својој земљи.

Прочитајте још:  Финска би ове зиме могла остати без струје

“Али, убрзо сам схватио да је прави непријатељ Русије у њој самој”, додаје затим “просветљено”, те одмах затим поручује: “Државни врх је продао земљу за дворце и јахте, док наши војници жваћу труо кромпир и пуцају из оружја из времена пре библијског потопа.”

“У мени се пробудио дух патриоте, који позива на акцију. Сећам се речи Толстоја: ‘Свако машта да промени свет, али нико нема за циљ да промени сам себе.’ Оно што ми је завештао отац, пренећу сину – жељу да руски народ процвета и разоткрије свој потенцијал. Ја сам рођен за ту борбу. Борбу против унутрашњег непријатеља. Нисам изгубио наду. Нисам слаб. Мој син – то је будућност Русије. Желим да живи у Русији о којој смо ми маштали. Моја жеља је да сачувам Русију. Постаћу искра истине због сина”, поручује још актер видео-снимка, уз пратњу дирљиве музике и пажљиво одабраних кадрова.

Видео се завршава речима:

“Људи који вас окружују можда не желе да чују истину”, а затим након кратке драмске паузе, праћене одговарајућом музиком, додаје се и следеће:

“Ми желимо. Нисте немоћни. Повежите се са нама на безбедан начин.”

РТ

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *