ПОСТИЗБОРНА ТОРТУРА: Како се Гвантанамо преселио у Крупањ!

0

REUTERS/Lucas Jackson

Да човек не поверује, као да се Гвантанамо преселио у Крупањ. Овакве муке, какве трпе одборници са изборне листе „Не дамо Рађевину по цену живота“ нису виђене ни у Гвантанаму.

Све муке им долазе од СНС-а, као да они, далеко било ево трипут сам куцнуо у дрво и трипут се запљунуо, дугују нешто том СНС-у. Или је, не дао Бог, понешто и истина што се прича. Тешких мука је допао ‘арамбаша, али ‘арамбаша је ‘арамбаша па такве муке и приличе само њему. Наиме, ‘арамбаши је ускраћено да из рађевских шума, од сад па док је века и света, одсече и један једини бадњак, ма ни за сопствене потребе,  почев већ од овог Божића, док о конвојима обловине не би смео више ни да сања. Нећете веровати, да л’ у сну ил’ на јави, дође ми Мали Радојица и рече да ни он такве муке није трпио, какве сад трпи ‘арамбашина одборничка дружина.

Извесном  ‘ајдуку, за кога нисмо утврдили да л’ потиче од ‘ајдук Вељкових или од оних Зеке Буљубаше, каже наш извор, већ су почупали нокте са једне руке. Што се тиче багера да се више не нада да ће о трошку општине било шта рушити у Рађевини. Е, лоло, лоло рађевска прође и твоје што си рушио рушио си, нема више.

Оном Цветку Загонетку, специјалисти за јавне тоалете о трошку општине, већ су почупали сво цвеће из баште, а стижу гласи да су му и саксије поразбијали.

Најбоље се држи Лав. Па не зову њега тек тако Лав. Докле ли ће издржати само Бог зна, а он је последња линија одбране. Ако и он попусти, оде све у п.м. тј. у СНС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ЦИА објавила тајна документа настала пред пад Слободана Милошевића

Што се тиче остатка одборничке дружине: јад и лелек и понека псовка. Неки од њих већ заклињу девето колено да на изборе, док је века и света, не излазе ни у каквом својству.

Уколико овај мој вапај за истином и искрено саучешће у мукама које преживљава ‘арамбашина одборничка дружина (већ ми јављају да су неки од њих и финансијски и животно угрожени) дође до истих и затраже помоћ ево ту сам да посредујем, ако је дотле дошло, и код Савета безбедности УН.

Али. Увек код нас ова реч од три слова зна да засени славу и херојство, нарочито одборника, због чега су ‘арамбашини јунаци стављени на муке СНС-овске. Сигуран сам да ће се, у спомен на одборничке муке и херојство, увести одликовање „Орден одборника-мученика са златном лентом“. Једни кажу да су се отурили од матице и издали матично предузеће тј. СНС, други да се не држе договора, само што не кажу да су уценили за неке функције актуелно општинско руководство, односно Ивана Исаиловића, трећи кажу (ово вала не смем ни ја да објавим), четврти…

Шта је решење ове, до сада бар у  Србији незабележене одборничке и мучеништвом обележене, кризе (кубанска криза у Заливу свиња је имала мањи публицитет). Са моје тачке гледишта саветујем (свим новоизабраним одборницима) вам да попустите и вратите се матичном јату тј. СНС-у, док имате још ноктију и док вас зове Иван. Ипак сте ви, већином, његови, а он ваш. Обрадујте и овај народ што је гласао за вас, па да на миру прославља Светог Саву. Причаће се месец – два. а онда заборав. Кад је једна Мариника попустила, а недељу дана ни кору ‘леба није узела, а и превише дуго вам је била узор.

Прочитајте још:  Путни налог из Врњачке Бање: СНС директор „смартом“ на сахрану краљице!?!

 

Председник удружења „Заштитимо Јадар и Рађевину“

Момчило Алимпић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *