BMW СЕ ОПРАШТА ОД ЕЛЕКТРИЧНИХ ВОЗИЛА И ПРЕЛАЗИ НА ВОДОНИК

0

Аутомобилска и рударска индустрија су тесно повезане, обе су склоне вођењу целог човечанства у ћорсокак ако процене да од тога имају зараду.

Међутим, међу њима постоје мање разлике. Муштерије рударских компанија нису обични људи него друге индустрије (војна, аутомобилска…), док аутомобилска индустрија зависи директно од оног задњег у производном ланцу – обичног човека који је схватио да неће десет година да отплаћује аутомобил који осим што је скуп, може да му угрози живот у свком тренутку, а он после неколико година може да га прода само уз огромне губитке, мада је и то упитно. О непоузданости на ниским температурама да и не говоримо. Била је показна вежба недавно у Канади и Чикагу.

Свест људи о томе колико је „зелена“ агенда заправо црна је све јача из године у годину, и интересовање за електричне аутомобиле за које већина почиње да схвата да су превара, је све слабије. Можеш човека варати у почетку, али не може вечно или што бисмо рекли „ничија није до зоре горела“.

Зато аутомобилске компаније прелазе на алтернативна и далеко боља решења као што су натријум-јонске батерије и водоник. Шта је Рио Тинто замислио и шта заправо хоће, нек окачи мачку о реп, ако и толико може, јер овде ништа копати неће. И тачка.

https://t.me/radjevina

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *