За БХРТ као “заједнички медиј” Маркале и даље “злочин”

0

За БХРТ као “заједнички медиј” Маркале и даље “злочин”.

БХРТ као “заједнички медиј” Републике Српске и Федерације БиХ данас је злочин Алијиних џихадиста на сопственим народом на сарајевској пијаци Маркале поново назвао српским злочином.

“Јавни сервис” у вечерашњем дневнику поново се позива на “пресуде судова”са Запада у чијем статуту стоји да држављани САД не могу одговарати за злочине почињене на територији бивше Југославије.

Подсетимо, на данашњи дан пре 29 година на сарајевској пијаци Маркале убијено је 68 цивила када је минобацачки пројектил пао на територију пијаце.

Запад је за тај масакр одмах оптужио Србе иако су много година касније признали да је “претпоставка била” да је пројектил дошао са српске територије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Јавни сервис заједничке држава” није објаснио одакле камере њихових претходника на лицу места у тренутку кад је пројектил пао. Како су унапред знали да ће “агресор” баш у том тренутку гађати пијацу?

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *