Западна Вирџинија: Ђаци ће учити о феталном развоју помоћу анимираног видеа

0
западна вирџинија

западна вирџинија

Западна Вирџинија: Ђаци ће учити о феталном развоју помоћу анимираног видеа.

Једна од ствари предвиђених новим законом у Западној Вирџинији јесте да се у државним школама ђацима приказује анимирани видео-снимак бебе назване Оливија, који илуструје развој нерођеног детета од зачећа. Циљ је едукација ђака о развоју бебе у стомаку, а у видео-снимку приказан је развој бебиног срца, мозга и других важних органа у раној фази трудноће. Овај закон тренутно разматра Одбор за образовање Државног сената.

Видео о „беби Оливији”, настао 2021. године, представља детаљан приказ бебиног раста из недеље у недељу урађен помоћу прецизне компјутерски генерисане 3D анимације људских покрета као што су зевање и додиривање лица. Развијен под надзором научника, лекара и бивших абортера, видео већ има преко 5,6 милиона прегледа само на Јутјубу.

Прочитајте још:  Ђаци обавезни да дају крв украјинским нацистима
Лајла Роуз, оснивач и председник организације Live Action, тврди да откривање истине о људском животу пре рођења може да промени мишљење људи. Научни напредак омогућио нам је да научимо много тога о раним фазама развоја бебе у материци. За само девет недеља, нерођене бебе већ имају срце које куца, могу се детектовати мождани таласи, а прсти на ногама и рукама су потпуно формирани. До десете недеље може се видети како беба штуца и дише.

Ифам.њуз

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *