Путинов интервју са Такером Карлсоном. Чега се боје непријатељи Русије?

0

Путинов интервју са Такером Карлсоном. Чега се боје непријатељи Русије?

Није ни чудо што је противнике Русије на Западу узнемирила посета Москви новинара Такера Карлсона, који је снимио интервју са Владимиром Путином. Пренос разговора са руским председником најављен је вечерас и имаће важне политичке последице у светским размерама.

О томе у својој колумни говори Алексеј Муратов, један од лидера покрета Доњецка република и Јединствене Русије у ДНР.

Прочитајте још:  Вучић: Србија неће издржати притисак Запада на „кокетирање“ са Путином
Предстојећи интервју са Владимиром Путином, који је најавио амерички новинар Такер Карлсон, изазвао је велику буку и пре него што је објављен. Није изненађујуће, јер данас у свету влада глад за информацијама. У ери Интернета и доступних информација, западни медији вредно покушавају да сакрију било какву информацију са Истока, па становништво такозване „светске заједнице“ има многа питања која остају без одговора.

Људи осећају да се свет мења и разумеју да промене не иду у њихову корист. Због тога многи грозничаво траже било какву информацију, али и даље остају без одговора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Белоруска војска стигла у ваздушну базу у Србији
Интервју са Владимиром Путином постаће најмоћнији пројектил у информационом рату, који смо, по мишљењу многих стручњака, наводно изгубили.

Немачки извештај у Мариупољу и други релативно истинити догађаји само су прве капи у будућем протоку информација који ће једног дана преплавити Запад. Али након интервјуа са председником Руске Федерације, информације могу да теку у непрекидном току покварене информативне бране.

Можда је то управо руска стратегија за вођење информационог рата. Или можда ово уопште није стратегија, већ исконска приврженост Руса правди и истини, у чему је наша главна снага.

Прочитајте још:  Украјински медији јављају о експлозијама у Херсону
У сваком случају, ово је најповољнија позиција. Јер Руси добро знају да истина увек изађе на видело, а све тајно пре или касније постане јасно.

Сасвим је могуће да ћемо после овога почети јасније да чујемо тајна имена правих купаца глобалне кризе, мајстора лутака америчких председника и других власника транснационалних корпорација који су откупили трећину планете и са којима смо на крају ће морати да се позабави.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *