Вулин: Србија слободна све док је води човек коме је српски слободарски дух изнад свега

0

Александар Вулин (BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је, коментаришући излагање председника Србије Александра Вучића у СБ УН и његову борбу за очување интегритета и целовитости Србије, да је Србија слободна све док је води човек коме је српски слободарски дух изнад свега.

“Александар Вучић је последњи слободни председник државе у Европи и зато није чудно што Европска унија и НАТО желе да га сруше. Да је на власти у Србији неко од Срба који по победу на изборима иде у Берлин и Брисел, Србија би ћутала и мирно допустила прогон и етничко чишћење Срба са простора Косова и Метохије”, истакао је Вулин у саопштењу.

Указао је да је председник Александар Вучић имао храбрости да изговори истину у Савету безбедности УН и да покаже да ће се Србија борити свим средствима, али да се погром као 17. марта 2004. године неће поновити.

Вучић поручио из Њујорка: Ово је мала, али значајна победа Србије

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је седница Савета безбедности УН била мала, али значајна победа Србије и да је важно што је седница била отворена, јер је Србија могла да изнесе своје аргументе и чињенице.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *