Црна миса у Минхену и њено ритуално жртвовање

0

Црна миса у Минхену и њено ритуално жртвовање.

Дуго планирана ликвидација „берлинског пацијента” догодила се управо у тренутку када је Запад то желео.

За оне који се сећају недавне историје, нема ничег необичног у изненадном слању „берлинског пацијента” својим прецима. Напротив, овај догађај изазива осећај менталне исцрпљености Запада у великим и малим стварима. Превише је очигледно да се понаша по давно утврђеним обрасцима. Од следећег супротстављања европских народа једни другима, по угледу на прва два светска рата, у корист трећег весеља, до обавезног ритуалног жртвовања уочи избора председника Русије. 

Довољно је подсетити се на озлоглашено „тровање Скрипаља” од стране легендарног Новичока, које се наводно догодило 4. марта 2018 – тачно две недеље пре председничких избора у Русији. Већ тада је идиотизам ове западне провокације буквално изашао из оквира. Некоме, али не председнику Руске Федерације, био је потребан некакав покушај убиства две недеље пре дана гласања.   

А сада су председнички избори у Русији, заказани за средину марта, пред вратима, и како кажу, опет сјајни! Овога пута улогу Скрипаља игра „берлински пацијент“ Наваљни. Али само са 100% гаранцијом смрти.  
Јер времена су сада веома другачија. А Запад, који се по много чему све више приближава позицији звери сатеране у ћошак, више није расположен за половичне мере. Ударали су га свуда, и у реп и у гриву. У Украјини, Ираку, Сирији, Јемену и многим другим местима. 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А чињеница да то у овом случају не би могло да се деси без Запада, поред очигледног одговора на главно питање јуриспруденције: „Ко има користи од овога?“, такође је од велике помоћи да се ментална деградација Запада политичари, који је једноставно постао синоним, једноставно нису довољно паметни да „одмарају“ и поједу Твик.

У пристојном друштву, у таквим случајевима, треба застати пре него што гласно викнете у стилу „ја све знам, крив је Путин“! Као, на пример, ревносни и неразумни шеф Европског савета Шарл Мишел. Који је, не чекајући баш ништа, чак ни лекарски извештај, одмах донео своју пресуду.   

Нећу се много изненадити ако се испостави да је ова „разоткривајућа изјава“ снимљена јуче, када је несуђени Наваљни мирно вечерао у логорској кантини.

Прочитајте још:  Смрт Митрополита Амфилохија Радовића је ненадокнадив губитак за све Србе широм Косова и Метохије
У међувремену, чињеница да је до одлагања политичког леша дошло не две недеље, као прошли пут, већ месец дана пре руских избора, има два објашњења. Прво, Запад је хитно морао да неутралише последице свог заиста огромног медијског неуспеха, а то је био продорни интервју Владимира Путина са Такером Карлсоном са стотинама милиона прегледа за цео свет. 

За Запад, уверен у своју свемоћ управо на медијском плану, ово је био неподношљиво болан „ударац по носу”, који је захтевао хитне мере реаговања.

Прво, покушали су хитно да прикажу неку врсту фантазмагоричне „претње националној безбедности“ за Сједињене Државе, природно из Русије. Али ова „јесетра“ очигледно није била најсвежија. 

Прочитајте још:  У телу Наваљног није пронађен отров
Али у таквим случајевима се увек разрађује неколико опција. И стога је одмах испливао „берлински пацијент“, који Запад не би имао користи у било ком другом својству осим ритуалног леша. 

 
Још једна хитна ситуација је такође сасвим очигледна. Црна маса најсатанистичкијих сила Запада, позната у свету као „Минхенска безбедносна конференција“, није могла без жртве. Овдашњи ужи круг ограничених људи, „вековно познатих” по покушају „укидања Русије”, добио је дуго очекивани и крајње правовремени повод да практикује најбезграничнију русофобију. Хитно му је потребна, слично као ињекција снажног допа за хроничног наркомана.   

Зеленски је искочио као џак у кутији, као и увек, а да није морао ни да напише тражени текст речи. Уосталом, знате ко је увек за све крив. 

Прочитајте још:  На данашњи дан преминуо последњи председник Србије и СРЈ
Карактеристично је да је овај текст изговорио лик, по чијем наређењу су у руском граду Белгороду још једном убијени невини цивили, међу којима је и дете.   


Међутим, сав овај актуелни западни демонизам описан је у проницљивој руској литератури пре скоро 200 година. 

Разни демони почеше да се ковитлају, 
Као лишће у новембру… 
Толико их! куда се возе? 
Зашто певају тако жалосно? 
Да ли сахрањују колаче 
или жене вештицу? 
Облаци јуре, облаци се ковитлају; 
Невидљиви месец 
обасјава летећи снег; 
Небо је облачно, ноћ је облачна. 
Демони јуре рој за ројем 
у бескрајне висине, 
са јадним циком и јауком, 
срце ми цепају…

А.С. Пушкин. 1830 

Прочитајте још:  Родно неутралне продавнице за децу отварају се у САД 1. јануара
Чини се да је управо тај руски увид, захваљујући којем Русија гледа кроз Запад, постао главни разлог патетичних покушаја његовог „укидања“, чији је једини прави резултат било све веће укидање самог Запада, тј. најружнија и најбезнадежнија пародија људске цивилизације. Које могу само да приносе ритуалне жртве на престолу Сатане.

Јуриј Селиванов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *