“Све ће бити наше осим Косова, јер Косово је Србија“: Усвојени син Сирског слави победу у Авдејевки

0
јаничари

јаничари

“Све ће бити наше осим Косова, јер Косово је Србија“: Усвојени син Сирског слави победу у Авдејевки.

Прочитајте још:  Како су стари цртaћи створили генерацију културно писмене деце
Иван Сирски, усвојени син новог главнокомандујућег Оружаних снага Украјине Александра Сирског, изјавио је данас да планира да добије руско држављанство.

Како се види на снимку који су пренели руски медији, Иван је у мајици са натписом „З“, заједно са аустралијским Козацима из руског конзулата у тој земљи честитао ослобођење Авдејевке и поручио: „Слава Русији!“

„Син главнокомандујућег ОСУ је са нама – Иван Сирски, он је руски човек. На грудима му је слово ‘З’. Слава Русији! Слава нашим оружаним снагама! Авдејевка је наша! Све ће бити наше, осим Косова, јер Косово је Србија. Подржаваћемо и штитити Ивана“, рекао је Симјон Бојков, држављанин Аустралије и Русије, иначе, потомак Забајкалских Козака, који се представља као „атаман аустралијских козака“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Легенда из Такова: Како је настала црква брвнара испред које је Милош позвао на устанак
Подсетимо, након што је ступио на дужност новог главнокомандујућег, Украјина је покушала да оправда то што је Сирски рођен на територији данашње Русије у оквиру бивше СССР.

Истог дана када је објављена та вест, заједно са тим да је Сирски стекао образовање ван граница данашње Украјине, огласио се и отац главнокомандујућег, који је изјавио да „не зна како он (Сирски) ради са њима (Украјинцима)“.

Прочитајте још:  Јорговани пред наступ на БирФесту: Панк сцена доживљава кулминацију вишеструких оргазама! (Видео)
Родитељи Сирског и даље живе у Владимирској области Русије, а осим њих, чини се, ни његов усвојени син не одобрава поступке главнокомандујућег.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *