Да би педофилија постала најнормалнија ствар, СЗО налаже школама да сексуализују најмлађе

0
педофилија

Да би педофилија постала најнормалнија ствар, СЗО налаже школама да сексуализују најмлађе

Изопачена сексуалност уништава човечанство. Имамо посла са психопатама најгоре врсте, који умеју да своје најгнусније злочине сакрију под плаштом лепих речи које тврде да помажу свету.

Деца гледају порнографију у школи, а затим заједно вежбају, у оквиру „свеобухватног сексуалног васпитања“, према упутствима Светске здравствене организације и Уједињених нација.

Испод су два снимка екрана из званичних докумената које су објавиле Светска здравствена организација и Уједињене нације. Они упућују школама широм света да уче малу децу о мастурбацији и сексуалним техникама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Испод је постер који је послат на хиљаде школа у оквиру овог „свеобухватног сексуалног образовања“. Ово је холандски постер из Холандије, који сам превео на енглески ради ваше погодности. Објављује га Рутгер, организација коју финансира влада одговорна за сексуално образовање у школама. Овај постер буквално говори деци да дечаци треба да имају секс са дечацима, а девојчице треба да имају секс са девојчицама.

Ово је потпуни хомосексуализам који се гура у основне школе, деци која ништа не сумњају.

Испод су фотографије дечијих игралишта. Само нека се зна да су то одобриле локалне власти и школе…

Добио сам мејлове од родитеља који сведоче да су њихова деца заиста малтретирана у школама у САД. Приче су ужасне. Сексуално злостављање се дешава под маском „свеобухватног сексуалног образовања“.

Један пример имејла који сам добио од родитеља: „Све што пријављујете догодило јој се. Коришћење друге девојке да додирне моју ћерку (мастурбација), ужасне лоше речи, порнографија за мобилни телефон.“

Прочитајте још:  СРБИ НЕК ГЛАДУЈУ Еди Рама: Захваљујући Вучићу добићемо српску пшеницу

У школама се деле дечје књиге које уче малу децу како да лижу једни другима гениталије.

Још једна књига за децу која је гурнута у школе у ​​Европи садржи следећи цитат: „Примери ствари које можете да урадите са сексом су љубљење (језик), мажење, миловање (лизање вагине), ударање (лизање/сисање пениса), прстање, дркање, секс у вагину (вагинални секс) и секс у анусу (анални секс)“.

Организују се часови сексуалности где мала деца гледају порнографију и учествују у сексуалним активностима једно са другим. Упутство за наставно градиво је следеће: „Постарајте се да ово нико не сними или сними. Морамо да чувамо ове часове“.

Ово се дешава не само у Европи, већ и широм света, као део Агенде УН 2030 и смерница СЗО за сексуално образовање. Овде видите логотипе одштампане на водичу: Међународни технички водич СЗО о сексуалном образовању.

Као што видимо, ово промовишу УНИЦЕФ, СЗО и Уједињене нације. На страни 71, овај водич упућује школама широм света да уче малу децу различитим сексуалним техникама и мастурбацији.

Сексуализација деце се спроводи чак и на глобалном корпоративном нивоу, као што смо видели са МацДоналдс шољама, које – када су правилно окренуте – приказују децу укључену у сексуалне радње.

Нормализација педофилије

Зашто су деца широм света сексуализована? Као што смо нашли у нашем извештају о доказима „Злостављање деце и убиства од стране високих званичника“, педофилија је широко распрострањена међу владиним званичницима и финансијским елитама. Њихов план је да нормализују своје скривене праксе злостављања деце.

Издавач школског материјала за сексуално образовање у Холандији, Европи, је Рутгер, организација која годинама покушава да легализује педофилију. Веома је алармантно да је управо њих власт изабрала да креирају овај материјал – организација за коју се зна да се бори за нормализацију педофилије.

Прочитајте још:  Деца коју родитељи грле постају паметнија: Покажите им да их волите!

Циљ је јасан: сексуализирати малу децу, тако да педофилија постане мејнстрим.

Ужас који ће ово изазвати човечанство је неизрецив. Ко ишта зна зна да то заувек трауматизује децу. Свако ко је лично доживео сексуално злостављање може то да потврди.

Изопачена сексуалност уништава човечанство

Сви знамо да је сексуалност ствар љубави, интимности, сигурности и верности једној особи којој се посветите. Сексуалност је моћна сила која може нанети неописиву штету људима када се изрази на погрешан начин. Не улазите само у све врсте сексуалних односа са било ким. А камоли да учимо малу децу да то раде са својим пријатељима, па чак и у учионици.

Изопачена сексуалност уништава човечанство. Људи који су зависни од порнографије, на пример, развијају друштвене, релационе, емоционалне и духовне проблеме.

Уместо љубави, поштовања и интимности… све што знају је себична жеља да задовоље сопствене пожуде. Сексуалност постаје потпуно одвојена од љубави, прихватања и интимности. Оставља вас са дубоким осећајем усамљености, јер љубав није укључена. Људе претвара у предаторе, јер развијају став да друге људе сматрају објектима пожуде, уместо вредним људским бићима које треба неговати и штитити.

Од масовне дистрибуције порнографије, сексуално злостављање деце у породици је експлодирало, јер су одрасли терорисани перверзним обликом сексуалности, који их приморава да задовоље своје пожуде пљачкајући сопствену децу.

Пре педесет година порнографија се сматрала злом, али је последњих година постала мејнстрим. Исто ће се десити и са педофилијом ако јој се не супротставимо.

Не наседајте на њихове магичне трикове

СЗО и УН запошљавају мајсторе мађионичаре који су у стању да овај хорор звучи као прелепо. Када читате њихова документа, све је објашњено тако да имате осећај да су то свеци право са неба који тако добро мисле и желе да помогну свету.

Прочитајте још:  Генерални секретар УН Гутереш осуђује напад на Руждија

Али то је крајња обмана, јер оно што се заправо прича и што се буквално ради у школама је масовно злостављање деце.

Будите оштри у свом уму и научите да разликујете када читате документе УН и СЗО. Схватите шта ове смернице ефективно подразумевају. Запамтите да су то организације које су покренуле пандемију на човечанство, оне су оне које су потиснуле било какав ефикасан третман за КОВИД, оне су те које цензуришу милионе лекара и научника широм света, оне су те које наручују високо токсичне ињекције које убијају милионе, они су ти који гурају једну светску владу, итд.

Имамо посла са психопатама најгоре врсте, који умеју да сакрију своје најгнусније злочине под плаштом лепих речи које тврде да помажу свету.

Док агресивно уништавају сва људска права широм света током пандемије, они тврде да штите „људско право да уче децу да мастурбирају у доби од 5 година“. Нормализација педофилије и злостављања деце није део „људских права”. Погледајте кроз њихове димне завесе и софистициране методе хипнотисања човечанства магичном игром речи.

Помозите нам да заштитимо децу

Не игноришите ово, као што то чине скоро сви.

Текст прилагодили србском језику Уредништво Борба за истину

Извор: Истином против лажи – stopworldcontrol.com

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *